![]() |
Sıcakkanlı Mı Yoksa Soğuk Nevale Misiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıcakkanlı Mı Yoksa Soğuk Nevale Misiniz?1 ![]() A- Sessiz sakin bir kenarda takılır, içkimi içip etrafı seyrederim ![]() B- En çok gülen gruba yanaşır, aralarına kaynayıp kendimi tanıtırdım ![]() C-Etrafa bakınır, benden başka yalnız takılan birini bulup onunla sohbet kurmaya çalışırım ![]() 2 ![]() ![]() A- En son duyan ben olurum ![]() B- Hemen bana gelirler, tıpkı başlarına iyi bir şey geldiğinde olduğu gibi ![]() ![]() C- Suratından bir problem olduğunu anlar, konuşmak isteyip istemediğini sorarım ![]() 3 ![]() A- Sadece bir tanesiyle çok yakınımdır ![]() B- Çoğuyla yakınımdır, sanırım 10’a yakın diyebiliriz ![]() C- 3-4 tanesiyle yakınımdır ![]() 4 ![]() A- Evde oturup hafta içinin yorgunluğunu atmaya çalışırım ![]() B- Eğlenmek için bulunmaz bir fırsat, her dakikasını arkadaşlarımla eğlenerek geçiririm ![]() C- Uzun süredir görmediğim bir arkadaşımı arayıp sinemaya davet ederim ![]() 5 ![]() A- Sessiz sakin, kimsenin henüz keşfetmediği bir koyda kitaplarımla baş başa B- En eğlenceli arkadaşlarımla Bodrum seyahati C- En yakın arkadaşım ya da sevgilimle Kapadokya 6 ![]() A- Dinlenmek için süper bir fırsat, battaniyenin altında film seyrederiz ![]() B- Hemen yakın çevredeki arkadaşlarımı arar, karda mangal partisi veririm ![]() C- Çıkıp sokakta yürüyüş yapıp kayanları seyrederim, bir de erkek arkadaşım bana katılırsa süper eğlenceli olur ![]() 7 ![]() ![]() A- Ya nerden çıktı şimdi bunlar, biz bize olacaktık hani B- Kaynaşmak için hemen onları tanımaya çalışırım, sus pus vakit geçmez C- İnşallah konuşkan ve esprili tiplerdir, bu akşam eğlenmek istiyorum ![]() 8 ![]() A- Kendimi rahatsız hissederim, zaman pek geçmek bilmez B- Fark etmez, eğer keyfim yerindeyse hemen kaynaşmaya çalışırım C- Her ihtimale karşı, yanımda en azından bir tane iyi tanıdığım arkadaşım olsa fena olmaz ![]() 9- Sevgiliniz sizi ailesiyle tanıştırmaya götürüyor… A- İşte korktuğum an geldi, eyvah! Öyle gözümde büyüyor ki… B- Ne zamandır bu günü bekliyorum, çok eğlenceli ve sıcak bir ortam olacağına eminim ![]() C- İlk karşılaşmalar önemlidir ![]() ![]() 10- Tek başınıza yolculuğa çıkma fikri size nasıl geliyor? A- Harika! Takarım kulaklığımı istediğim an istediğim gibi hareket ederek yalnızlığın tadını çıkartırım ![]() B- Asla yapmayacağım bir şey! C- Çok kısa süreliğine olmak şartıyla insan bunu hayatında bir kez yapmalı galiba ![]() A’lar çoğunluktaysa Tam bir soğuk nevalesiniz ![]() ![]() ![]() ![]() B’ler çoğunluktaysa Tebrikler! son derece sıcak bir insansınız ![]() ![]() ![]() C’ler çoğunluktaysa Çevrenizde yakın dostlarınız olmadan da yapamıyorsunuz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|