Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
polis

Polis...

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Polis...

Birgün küçük bir çocuk yolda oynarken ordan bir polisin ilgisini çeker ve çocuğa sorar"ne yapıyorsun ufaklık"çocukta "polis yapıyorum"derpolisin hoşuna gider ve sorar"anlat bakalım nasıl yapıyosun polisi"cocuk cevap verir "çamur alıyorum su ve bok katıyorum polis oluyor "derbunu duyan polis çocuğu bir güzel döverertesi gün polis yine çocuğa rastlar ve bakar çocuk yine bişeyler yapıyo"ne yapıyosun sen burda" diye sert bir şekilde sorar polisçocukta"polis yapıyorum "derpolis yine sorar "anlat bakiim nasıl yapıyosun "cocuk aynı cveabı verir"çamur alıyorum su ve bok katıyorum polis oluyor" der ve yine güzel bir dayak yerertesi gün yine herşey aynı polis bir hışımla gelir ve "sen akıllanmicakmısın yine mi polis yapıyosun"derçocuk busefer hayır "asker yapıyorum der"polisin ilgisini ceker"anlat bakalım askeri nasıl yapıyosun"çocuk başlar"çamur ve su'yu karıstırıyorum asker oluyor der",polis merakla "ee buna niye bok katmıyosun "derçocuk cevap verir "bok katınca polis oluyor"
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com