Komutan Ve Soruları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komutan Ve SorularıKomutan temeli yanına çağırır derki:-Sana birkaç soru soracağım Bunları bilirsen seni evine 50 gün erken göndereceğim,demiş![]() Ve sormuş: -Önüne bir düşman askeri çıkarsa naparsın? Temel: -Vururum komutanım ![]() Komutan: -Aferin Peki önüne 1000 tane düşman askeri çıksa naparsın?-vururum komutanım ![]() -Oğlum hepsini nasıl vurucaksın Gelip bana haber vereceksin Napacakmışsın?-Gelip size haber verecekmişim komutanım ![]() -Peki önüne annen baban çıksa naparsın? -Gelip size haber veririm komutanım ![]() -Oğlum bana neden haber veriyorsun Ellerini öpüp dizlerine kapanacaksın Napacakmışsın?-Ellerini öpüp dizlerine kapanacakmışım komutanım ![]() -Önüne bir inek çıksa naparsın? -Ellerini öpüp dizlerine kapanırım komutanım ![]() -Yav oğlum nasıl ellerini öpüp dizlerine kapanacaksın Boynuzlarından tutup ahıra götüreceksin Napacakmışsın?-Boynuzlarından tutup ahıra götürecekmişim komutanım ![]() -Peki önüne ben çıksam naparsın? -Boynuzlarınızdan tutup ahıra götürürüm komutanım |
|
|
|