![]() |
Temel Ve Wampir(-_-) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Temel Ve Wampir(-_-)Bir İngiliz vampir, bir Fransız vampir, bir de Temel vampir Uçakta gidiyorlarmış ![]() ![]() ![]() Sormuşlar: - Ne oldu, nereye gittin? İngiliz vampir : - şu aşağıdaki beyaz evi gördünüz mü? Cevap:- Gördük ![]() İngiliz Vampir : - Onun yanındaki duvari gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() İngiliz vampir : - Onun yaninda uyuyan küçük çocuğu gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() İngiliz vampir : - İşte ben o çocuğun kanını içtim, geldim ![]() Yolculuk devam eder ![]() ![]() Yine sorarlar: - Nereye gittin? Fransiz Vampir: - Şu aşağıdaki ağacı gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() Fransiz Vampir: - Onun yanındaki küçük kutuyu gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() Fransiz Vampir: - O kutuya yaslanmış yatan adamı gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() Fransız Vampir : - İşte ben o adamın kanını içtim geldim ![]() Yolculuk yine devam eder ![]() ![]() Ona da sorarlar: - Nereye gittin? Temel Vampir: - Şu aşağıdaki evi gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() Temel Vampir: - Peki onun yanındaki direği gördünüz mü? Cevap: - Gördük ![]() Temel Vampir: - İşte ben o direği görmedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|