![]() |
Fbi Temel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fbi TemelFBI, eleman alımı için duyuru yapar ![]() ![]() FBI binasında adayların hepsiyle tek tek görüşmeler yapılmaktadır ![]() 'Karını seviyor musun?' 'Evet, efendim ![]() 'Ülkeni seviyor musun?' 'Evet, efendim ![]() 'Ülken için herşeyi yaparmısın?' 'Evet, efendim ![]() 'Pekala, biz karını da getirdik ![]() ![]() ![]() 'Şimdi odaya gir ve karını öldür!' Adam silahı alır, yan odaya geçer ![]() ![]() Adam tekrar ilk odaya geri döner ![]() kalmıştır ![]() 'Yapamayacağım efendim ![]() Ve orayı terk eder ![]() ![]() yanıtlar ![]() ![]() ![]() Ve ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir ![]() yapamayacağını söyler ve ayrılır ![]() Sonra uzun yıllar Amerikada yaşayan Temel içeri girer ![]() ![]() ![]() Ona da içeri girip karısını öldürmesi söylenir ![]() Temel içeri girer ![]() ![]() Derken kısa bir sessizlik ve ardından gürültülü bir cam kırılması duyulur ![]() Adamlar içeri girer, Temel biraz terlemiştir ![]() Temel cevaplar : 'Bana verdiğunuz silah kurusıkı çıktı, o yüzden karıyı camdan aşağıya attım ![]() |
![]() |
![]() |
|