Gs, Bjk Ve Fb |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gs, Bjk Ve FbBir GS’li, bir FENERLİ ve BJK’li Arabistanda yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar ![]() ![]() ![]() Mahkemeye çıkarılırlar![]() ![]() karar İDAM![]() ![]() itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevrilir Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir Bizimkileri sempatik bulduğu içinde bi kıyak daha yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır![]() ![]() ![]() BJK’li: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez![]() Uyanık FENERLİ bunu görünce "Sırtıma iki yastık bağlayın " der Ama iki yastık bile 10 kırbaca dayanamaz![]() Sıra GALATASARAYlıya gelince Prens Hazretleri: "Bak GALATASARAYLI sana acıdım Süper Ligi kaçırdınız 100’üncü senenizde başarısız oldunuz,hekemlerden çektiniz Bu yüzden sana iki istek hakkı veriyorum"Peki der GALATASARAYLI:"O zaman bana 40 kırbaç vurulsun" Herkes şaşkına döner![]() Prens Hazretleri:"peki ikinci isteğin nedir?" diye sorar ![]() ![]() ![]() GALATASARAYLI pis pis sırıtarak " FENERBAHÇELİYİ sırtıma bağlayın" der ![]() ![]()
|
|
|
|