![]() |
Ne Mutlu Gözü Yaşlı Olanlara... |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Ne Mutlu Gözü Yaşlı Olanlara...Her gün biraz daha 2 metre boyundaki evimize doğru yaklaşıyoruz ![]() ![]() Öleceğiz ![]() ![]() ![]() Kapkaranlık bir çukurda Münker ve Nekir Melekleri tarafından sorguya çekileceğiz ![]() “Rabbin kim, Nebin kim?” diye sorulunca ne cevap vereceğiz? Geçitler sarp, yollar uzun, yükler ağır, azık az ![]() Nasıl geçeceğiz ![]() ![]() ![]() Cehennem’in üzerindeki Sıratı geçip, Cennet durağına nasıl varacağız? ![]() ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Ne kadar da rahatsınız? Kahkahalarla gülüyor, eğleniyorsunuz ![]() Cennetle mi müjdelendiniz müslümanlar? ![]() ![]() ![]() Ne kadar da neşelisiniz? ![]() ![]() ![]() Kur’an hayattan kovulmuş ![]() ![]() ![]() Peygamber (Sallu Aleyhi Ve Sellem)’in sünneti yasaklanmış ![]() ![]() ![]() Kur’an Medreseleri kelepçelenmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar bizden sorulacak müslümanlar? ![]() ![]() ![]() Nasıl hesap vereceğiz? ![]() ![]() ![]() Halbuki Ahlâkı Kur’an olan Nur Muhammed’imiz böyle miydi? ![]() ![]() ![]() O Üvve-i Hasene’miz “Benim bildiklerimi bilseydiniz çok ağlar, az gülerdiniz” buyurmadı mı? ![]() ![]() ![]() Geceler boyu secdelerde “Ümmetim Ümmetim” diyerek yalvarıp, gözlerinden İnci taneleri misâli göz yaşı dökmedi mi? ![]() ![]() ![]() Kardeşler, kardeşler, Müslüman kardeşler ![]() ![]() ![]() Yüce Rehberimiz bir kez kahkahalarla gülmezdi ![]() ![]() ![]() Ümmetini düşünürdü ![]() ![]() ![]() Cehennemde yanacak günahkârların haline ağlardı ![]() ![]() ![]() Biz gafiller ![]() ![]() ![]() Taştan daha katı oldu kalplerimiz ![]() ![]() ![]() Yağmurlar’a hasret kalan çorak topraklar misali, (Celle Celalühû) için dökülen gözyaşına hasret kaldık? ![]() ![]() ![]() Öleceğiz müslümanlar, öleceğiz ![]() ![]() ![]() Kara gözlü yarimizden ayrılacağız ![]() ![]() ![]() Üzerimiz’e kürek kürek toprak atacaklar ![]() ![]() ![]() Yağlarla ballarla beslediğimiz O nazenin bedenimizi kurtlar yiyecekler ![]() ![]() ![]() Ölümü çok analım ![]() ![]() ![]() Yunus gibi diyelim ![]() ![]() ![]() “Yalancı dünya’ya konup göçenler ![]() Ne söylerler, ne bir haber verirler üzerinde türlü otlar bitenler ![]() Ne söylerler, ne bir haber verirler ![]() Kiminin başında biter ağaçlar ![]() Kiminin başında sararır otlar ![]() Kimi masum, kimi güzel yiğitler ![]() Ne söylerler ne bir haber verirler ![]() ![]() ![]() Toprağa gark olmuş nazik tenleri ![]() Söylemeden kalmış tatlı dilleri Gelin duadan unutman bunları ![]() ![]() ![]() Ne söylerler ne bir haber verirler ![]() ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Kabre hazırlanıyor muyuz? Her gün tahta bir tabutla ebedi yolculuğa çıkanları görüyoruz da, ibret alıyor muyuz? Büyükler,Allah (Celle Celalühû) dostları, hep son nefeste imanla göçmenin derdiyle yanarlar ![]() Sultan-ûl Arif’in Beyazıd-î Bistami vefatı anında “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir an şöyle dua etti: “Ya Rabbi! Senin için yaptığım bütün ibâdet taat ve zikirleri gafletle yaptım ![]() ![]() ![]() Şimdi can veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() (Celle Celalühû)’ım bana huzur ve zikir hali ihsân eyle! ![]() ![]() ![]() Bundan sonra zikir ve huzur hali içinde ruhunu Rahmana teslim etti ![]() ![]() ![]() (Celle Celalühû) dostlarından Attar-ı Şıblî (Kıddesullah) kırk sene ağladı ![]() ![]() “Kabrin korkusundan ve kıyamet gününün heybetinden ağlamaktayım” dedi ![]() “Semaya neden bakmıyorsun?” diye sorulunca “Meclislerde kahkaha atarak çok güldüm ![]() Bu yüzden utanıp başımı kaldırıp bakamıyorum ![]() ![]() Müslümanlar ![]() ![]() ![]() Kardeşler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O büyük (Celle Celalühû) dostları, hayatlarını saniye saniye (Celle Celalühû) için fedâ edenler, bu kadar ağlayıp sızlarken, biz gafiller, günahları dağlar gibi yığılanlar ne de çok kahkaha atıyoruz? ![]() ![]() ![]() Ağlayalım müminler ağlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümümüz’ü düşünüp ağlayalım ![]() ![]() ![]() Cehennem’e atıldığımızı düşünüp ağlayalım ![]() ![]() ![]() Kur’an medreselerine vurulan kelepçelere bakıp ağlayalım ![]() ![]() ![]() takip edildiğini düşünüp ağlayalım ![]() Dinimize hakaret edilirken, acûze ihtiyarlar gibi oturuşumuza ağlayalım ![]() ![]() ![]() Ağlayalım müminler ağlayalım ![]() ![]() ![]() Cennet hayali ile yaşayıp da, Cihadı emri bil marufu terkettiği için, koşa koşa Cehenneme giden şu zavallı milyonlarca müslümana ağlayalım ![]() ![]() ![]() İslâm’ı duyurmanın yasak olduğu bir ülkede,Allah (Celle Celalühû)’ını Peygamberini tanımadan, Kur’an öğrenemeden namaz kılamadan, gençliğini hebâ eden şu milyonlarca gencecik yavruların; Cehenneme nasıl dayanacaklarını düşünüp ağlayalım ![]() ![]() ![]() Ağlayalım müminler ![]() ![]() ![]() Eğer ağlayamıyorsak kendi halimize ağlayalım ![]() ![]() ![]() Hep Ümmetini düşünen (Celle Celalühû)’ın Sevgilisi (Sallu Aleyhi Ve Sellem) “Eğer onlara azap edersen, şüphesiz onlar senin kullarındır ![]() Eğer onları bağışlarsan, şüphesiz sen Azizsin, Hakimsin” (Mâide Süresi: Ayet:118) meâlindeki âyet-i celileyi okuyup sabaha kadar ağlardı ![]() ![]() ![]() ALINTI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|