Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Doktorlar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökçe, kutsal, prof, yeşim

Prof. Dr. Yeşim Gökçe Kutsal

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Prof. Dr. Yeşim Gökçe Kutsal

Uzmanlık Alanı: FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON

Türk Eğitim Derneği Ankara Koleji Lisesi ni ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ni bitirdi Uzmanlık eğitimini Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı'nda tamamlayarak 1987 de doçent, 1995 te profesör oldu 2000 yılında Avrupa Board diploması aldıHacettepe Üniversitesi Geriatrik Bilimler Araştırma ve Uygulama Merkezi (HÜ-GEBAM) Müdürü, Geriatri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Geriatri Dergisi EditörüdürUluslar arası Gerontoloji ve Geriatri Birliği (International Association of Gerontology and Geriatrics-IAGG) ve Avrupa Birliği Geriatrik Tıp Derneği (European Union Geriatric Medicine Society-EUGMS)nde Türkiye delegesi olup, uluslararası â??Age and Agingâ? dergisinin bilimsel danışma kurulu üyesidirTürk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Ankara Tabip Odası Onur Kurulu Üyeliği yaptı Türkiye Osteoporoz Derneği ve Osteoporozla Yaşam Derneği kurucu üyesidir 1994 den beri TUBİTAK-ULAKBİM â??Türk Tıp Diziniâ? kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır Osteoporoz (kemik erimesi), boyun- bel ağrıları, osteoartrit (eklem kireçlenmesi), yumuşak doku romatizmaları, yaşlılardaki ağrılı kas iskelet sistemi hastalıkları, çene eklemi hastalıkları ile ilgilenmektedirTelefon: 0-312-3051575E-posta: ykutsal@hacettepeedutr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com