Türklere sormuşlar (gerisi size ait) :)) |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Türklere sormuşlar (gerisi size ait) :))>Türklere sormuşlar gerisini siz düşünün ![]() ![]() ![]() sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? -yok ben türkiyede okuyabilen ilk türk kızıyım! - evlerinizde elektrik var mı? - hayır, televizyonu mum ışığında izliyoz malesef ![]() - neredensin? - türkiye - usame bin ladin turkiye'de saklanıyormuş, doğru mu? - hayır ![]() amerika'da şimdi![]() beni biraz önce aradı![]() yengenle berabermiş![]() - sizde niye beyzbol yok? -sizde de uc top bilardo yok naber? - siz orda deveye mi biniyosunuz? - evet türkiye de herkes deveye biner deve taksileri falan vardır deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir ben 18 yaşına girince babam bana deve alcak![]() alman: - türkiye'de itfaiyeci var mı? türk: - hayır dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz yanan binalara ormanlara ![]() ![]() paris'te bir isveçli ile geçen diyalog -nerelisin? -türküm -hayır diilsin -neden diilmişim? -çünkü türkler sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar -nerden kapıldın bu fikre? -hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu -bravo ya ![]() ![]() ![]() -siz kiz cocuklarini gomuyorsunuz deil mi -hı hı ben toprakta yetistim kok vermem uzun surdu -ingiliz hatun: inanamıyorum! sabah kahvaltısında hem zeytin hemde kızarmıs sucukmu yiyeceksin? nasıl oluyorda yiyebiliyorsun bunları hemde büyük bir istahla? -ben: peki ya sen; sabah kahvaltısında yagda pismis yumurtanın yanında, nasıl haslanmıs fasulye yiyebiliyorsun? - sen turksun dimi? - evet ben turkum - olmaz sen turke benzemiyorsun - bana turk tipini bi tarif etsene - fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı annene sorar mısın, sizin orda (türkiye'de) karpuzu nasıl pişiriyorlar? - anneme sormama gerek yok bayan, bütün türkler bilir bunu tavada kızartacaksın! -nerdensin? -turkiye - aa bende biliyorum orayi, afrikada nijeryanin altinda degil mi?? - yokk ustunde gecen hafta tasindik ![]() -sizin ülkede maşallah diye bi kamyon şirketi mi var? -yoo neden -her gelen türk arabasında maşallah yazıoda -siz muslumanlarin simdi 4 tane mi karisi oluyo? - evet ![]() ne guzel di mi![]() ![]() - olur mu oyle sey ya ![]() nasil yani simdi sen benimle evleniyosun, sonra bir baskasiyla![]() sonra bi daha![]() sonra bi daha - yok uc alana bir bedava veriyolar ![]() ucuza geliyo![]() - sizde kitap var mi? - ne gibi? - yani okulda diyorum, kitaplariniz var mi? nereden ogreniyorsunuz bilgileri? - valla kitap yok, hocalar ezberlerinden anlatiyorlar zaten hocaya bi sey olursa biz de okulu birakiyoruz a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() l![]() ![]() ![]() ı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() n![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() t![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() m![]() ![]() ı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() l![]() o![]() o o![]() o genki desu ka? ja ki o tsukete kudasai
|
|
#2 |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : Türklere sormuşlar (gerisi size ait) :))gerçektende komiqmiş yaff
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
Cevap : Türklere sormuşlar (gerisi size ait) :)) |
|
|
#3 |
|
~~tatli_bela~~
|
Cevap : Türklere sormuşlar (gerisi size ait) :))haha gülmekden koptum ya gercekdende güzelmiş =) |
|
|
|