Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kspread

Kspread

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kspread

Yazılım Künyesi3
isim = KSpread
logo = -
ekran_goruntusu = -
aciklama = -
gelistirici = KSpread Takımı
son_surum = 163
son_surum_tarih = 7 Haziran 7 Haziran Gregorian Takvimine göre yılın 158 günüdür Sonraki sene için 207 (Artık yıllarda 208) gün var

2007
isletim_sistemi = 2007 yılı olayları, ölümler, doğumlar ve diğer önemli gelişmeler

UNIX Benzeri (UNIX, 1969 yılında, Ken Thompson tarafından Bell Laboratuvarlarıda geliştirilmiş, çok kullanıcılı, çok görevli yapıyı destekleyen bilgisayar işletim sistemidir

Günümüzde Windows tabanlı sistemlerden sonra en çok kullanılan ve kökleri UNIX'e dayanan işletim sistemi LinuxGNU/Linux'tur

UNIX türevi işletim sistemleri çok işlemcili çok pahalı makinalardan, tek işlemcili basit ve çok ucuz ev bilgisayarlarına kadar pek çok cihaz üzerinde çalışabilen esnek ve sağlamlı

KDE)
tip = Hesap tablosu
lisans = Yazılım Bilgi Kutusu

GNU Genel Kamu Lisansı
site = [http://wwwkofficeorg/kspread/ wwwkofficeorg/kspread]

KSpread GNU Genel Kamu Lisansı

KOffice`in parçası olan bir sunum programıdır Ayrıca Microsoft Excel, Applix Spreadsheet, Quattro Pro, CSV ve OpenOfficeorg Calc sunumlarını açma yeteneğine de sahiptir

==Dış bağlantılar [http://wwwkofficeorg/kspread/ wwwkofficeorg/kspread/]

Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki KSpread maddesinden kopyalanmıştır Bu makale, GNU Özgür Belgeleme Lisansı ilkeleri kapsamında özgürce kullanılabilirYazılım Künyesi3

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com