![]() |
Mehtap Tv |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehtap TvMehtap TV, 19 Haziran 19 Haziran Gregorian Takvimine göre yılın 170 ![]() ![]() 2006 tarihinde Türksat 2-A uydusu üzerinden yayın hayatına başlayan televizyon kanalı ![]() Bir Güneş sistemindeki gezegenlerin etrafında gezegenden ayrılmadan dönen gök cismi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kültür kanalı sloganı ile yayın hayatına başlayan Mehtap TV`nin genel yayın yönetmeni Murat Keskin`dir ![]() ![]() aile, Aile nikahlanıp, evlenerek bir araya gelen erkek, kadın ve çocuklardan meydana gelen en küçük topluluk ![]() ![]() ![]() ![]() kadın, yetişmiş dişi insan çocuk, Çocuk insan yavrusu ![]() ![]() ![]() ![]() eğitim programları, dini içerikli programlar, Eğitim, toplumun değer yargılan ile bilgi ve beceri birikiminin yeni kuşaklara aktarılması; bu amaçla okullarda ve benzer kurumlarda sürdürülen öğretim ve yetiştirme etkinlikleri ![]() tarih, Tarih, geçmişin olaylarını kaynak malzemelerin eleştirel bir incelemesine dayanarak kronolojik tutarlılık içinde irdeleyen ve genellikle bunların nedenleri konusunda açıklamalarda bulanan bilim dalı ![]() ![]() ![]() edebiyat, kültür- sanat programları ve belgeseller yayınlanmaktadır ![]() Ayrıca bakınız STV Burç FM Cihan Haber Ajansı Zaman (gazete) Dış bağlantılar[http://www ![]() ![]() Bu makale, online kullanıcı topluluğu tarafından oluşturulan ve düzenlenen özgür ansiklopedi projesi Wikipedia'nın Türkçe versiyonu Vikipedi'deki Mehtap TV maddesinden kopyalanmıştır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|