Huriye Düriye Nuriye=) |
|
|
#1 |
|
|
Huriye Düriye Nuriye=)Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir Birgün Huriye Nuriye ye telefon eder ve Düriye ye gitmeye karar verirler ve giderler Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler Biraz sonra Düriye yine: Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim der Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler Aradan biraz zaman geçer Düriye yine : Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim der ve yapar getirir Bizimkilerde yine itiraz yok Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer; Huriye: Kiz Nuriye, gördün mü Düriye yi ![]() !!! Ne kadar pinti olmus Bize bir kahve bile ikram etmedi Nuriye: Kiizzz Düriye yi ne zaman gördün?? |
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=) |
|
|
#2 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)Acaip şekerler ya ![]() :DTşkler:) |
|
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)saol cnm=) bakan gözlerine sağlık ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=) 25ayh çoq hoştu tşkLr ![]() cnm (:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)tşk ederim cnm=) |
|
|
|
#8 |
|
acyesyehguunl
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)alkışlar nuriye duriye huriye bi desana sudenaz |
|
|
|
#9 |
|
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)ne demek istediğinizi tam anlamış değilim ama=) alkışlar huriye nüriye duriye için gelsin o zmn=) |
|
|
|
#10 |
|
!Chile_Kesh!
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)o zmn ne dioruz alkış huriye duriye nuriyeye gelsin dioruz teşkkürler canm konu için ![]() ![]() ![]()
Kimi SevdiySem veFasız ÇıKtı ![]() ![]() Candan Sevene DüŞMedi ŞanSıM ![]() ![]() ![]() aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() aALıştım Dost Gibi GörünenLere, aALıştım Bu KaHpe Dünyaya, aALıştım Bu yaLancı İnsanlara, aLıŞtıM ![]() ![]() ![]() ![]() 'D£M!RTAŞLI YAS!N' ![]() ![]() |
|
|
|
#11 |
|
|
Cevap : Huriye Düriye Nuriye=)ben tşk ederim=) |
|
|
|