![]() |
Kktc'de Bulunan Okulların Listesi Mill Eğitim Ve Kültür Bakanlığı'na Bağlı Okullar[1] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kktc'de Bulunan Okulların Listesi Mill Eğitim Ve Kültür Bakanlığı'na Bağlı Okullar[1]Mill Eğitim ve Kültür Bakanlığı'na Bağlı Okullar İlköğretim Dairesine Bağlı Okullar Lefkoşa Bölgesi Arabahmet İlkokulu Atatürk İlkokulu Ç ![]() Gelibolu İlkokulu Necati Taşkın İlkokulu 9 Eylül İlkokulu (Kermiya) Şht ![]() Şht ![]() Şht ![]() Şht ![]() Fazıl Plümer Anaokulu Gülen Yüzler Anaokulu Lefkoşa Vakıf Anaokulu Yeniyüzyıl Anaokulu Yenicami Okul Öncesi Eğitim Merkezi Hisarüstü Anaokulu ve Özel Eğtim Merkezi Akıncılar İlkokulu Alayköy İlkokulu Balıkesir-Meriç İlkokulu Değirmenlik İlkokulu Dilekkaya İlkokulu Düzova - Cihangir İlkokulu Dr ![]() Gaziköy Anaokulu Gönyeli İlkokulu Haspolat İlkokulu Şht ![]() Lefkoşa Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi R ![]() ![]() Gazimağusa Bölgesi Alasya İlkokulu Canbulat İlkokulu Gazi İlkokulu Karakol İlkokulu Polatpaşa İlkokulu Şht ![]() Şht ![]() Şht ![]() ![]() Şht ![]() Gazimağusa Maarif Koleji Alasya Vakıf Anaokulu Akdoğan Dr ![]() Akova-Yıldırım İlkokulu Alaniçi İlkokulu Beyarmudu İlkokulu Çayönü-İncirli İlkokulu Doğu Akdeniz Koloji Dörtyol İlkokulu Eşref Bitlis İlkokulu Geçitkale İlkokulu Güvercinlik R ![]() ![]() İnönü İlkokulu Mormenekşe İlkokulu Pile Türk Okulu Serdarlı İlkokulu Sütlüce İlkokulu Şht ![]() Şht ![]() Tatlısu İlkokulu Türkmenköy İlkokulu Ulukışla İlkokulu Vadili İlkokulu Yeniboğaziçi İlkokulu Güzelyurt Bölgesi Barış İlkokulu Kurtuluş İlkokulu Özgürlük İlkokulu Atatürk Maarif Anaokulu Akçay Anaokulu Aydınköy İlkokulu B ![]() Doğancı İlkokulu Gaziveren Anaokulu Gemikonağı İlkokulu Kalkanlı Anaokulu Lefke İstiklal İlkokulu Serhatköy İlkokulu Yayla Anaokulu Yedidalga İlkokulu Yeşilyurt İlkokulu Zümrütköy İlkokulu Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi Girne Bölgesi 23 Nisan İlkokulu Girne Maarif Anaokulu Şht ![]() Ağırdağ-Dağyolu İlkokulu Alsancak İlkokulu Ç ![]() Çatalköy İlkokulu Dikmen İlkokulu Esentepe İlkokulu Karaoğlanoğlu İlkokulu Karşıyaka M ![]() Lapta İlkokulu M ![]() Osman Türkay Anaokulu(Ozanköy) Tepebaşı İlkokulu Girne Özel Eğitim Merkezi İskele Bölgesi Şht ![]() Aygün İlkokulu Boğaziçi İlkokulu Büyükkonuk İlkokulu Çayırova İlkokulu Dipkarpaz İlkokulu Kaplıca İlkokulu Kumyalı İlkokulu Mehmetcik İlkokulu Ötüken İlkokulu Şht ![]() Yedikonuk İlkokulu Yenierenköy İlkokulu Ziyamet İlkokulu Ortaöğretim Dairesine Bağlı Okullar Lise Anafartalar Lisesi Bekirpaşa Lisesi Bülent Ecevit Anadolu Lisesi Erenköy Lisesi Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji Güzelyurt Türk Maarif Koleji Kurtuluş Lisesi Lefke Gazi Lisesi Lefkoşa Türk Lisesi Namık Kemal Lisesi 19 Mayıs Türk Maarif Koleji Polatpaşa Lisesi Türk Maarif Koleji Cumhuriyet Lisesi Değirmenlik Lisesi 20 Temmuz Fen Lisesi Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Yavuzlar Lisesi Ortaokul Atleks Sanverler Ortaokulu Bayraktar Türk Maaif Koleji Bayraktar Ortaokulu Beyarmudu Ortaokulu Canbulat Özgürlük Ortaokulu Çanakkale Ortaokulu Demokrasi Ortaokulu Esentepe Ortaokulu Mehmetçik Ortaokulu Şht ![]() Şht ![]() Şht ![]() Demokrasi Ortaokulu Dipkarpaz Recep Tayyip Erdoğan Ortaokulu Mesleki-Teknik Öğretim Dairesine Bağlı Okullar Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi Dr ![]() Karpaz Meslek Lisesi Haydarpaşa Ticaret Lisesi Gazimağusa Ticaret Lisesi İskele Ticaret Lisesi Atatürk Meslek Lisesi Gazi Mağusa Meslek Lisesi Haspolat Meslek Lisesi Güzelyurt Çok Programlı Meslek Lisesi Girne Pratik Sanat Okulu Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|