slm civcivlerim |
|
|
#1 |
|
Dj_Sivaslım58
|
slm civcivlerimSlm arkadaşlar ben bu sitede yeniyim Bu siteyi internette bi arkadasın yardımıyla buldum Arkadasıma da teşekkür ediyorum 19 yasındayım 185 boy 65 kilo üniversite öğrencisiyim: ismimde Ferhat
|
|
Cevap : slm civcivlerim |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : slm civcivlerimaramıza hoşgeldiniz inş kalıcı ve katılımcı üyelerimizdn olursunuz burada iyi vakit geçirceğinize eminim ayrıca arkadaşınıza tşk ederiz=)iyi forumlar![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
|
güneş
|
Cevap : slm civcivlerimh g fizksel özleklrn pek işimize yaramıcak ama yinede saol :P
|
|
#4 |
|
Dj_Sivaslım58
|
Cevap : slm civcivlerimarkadaşlar k bakmayın 65 kilo yazıcağımı 165 olmuş afedersiniz güneş hanım yorumunuzdan solayıda size tşk ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
su perisi
|
Cevap : slm civcivlerimZaten sizede fiziksel özelliklerim yarar diye yazmamıştır sevgili güneş Arkadaşımızı hemen rencide etmişsiniz Hiç hoş değil![]() ![]() ![]() ![]() Aramıza hoşgeldiniz sevgili DJ_sivaslım58, bize sizi kazandıran değerli arkadaşlarınıza da ayrıca teşekkür ediyorum şahsım adına Aramızda mutlu olmanız dileğiyle![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#7 |
|
su perisi
|
Cevap : slm civcivlerimTeşekkür ederim Sudenaz cım, Desteğin hoş ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
güneş
|
Cevap : slm civcivlerimvalla ben öle düşündğm için yazdım oda sizn fikriniz* |
|
|
|
#9 |
|
bonsoir
|
Cevap : slm civcivlerimailemize hoş geldin Ferhat ![]() ![]() :notworthy:
|
|
|
|
#11 |
|
bbk
|
Cevap : slm civcivlerimferhat hoşgeldin aramıza güzel vakit geçirmeni dilerimiyi forumlar
|
|
#12 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : slm civcivlerimhq umarm kalıcı ve paylaşmcı üyelerimzden olursn ferhat ![]() =) ii formlar
|
|
|
|
#13 |
|
Dj_Sivaslım58
|
Cevap : slm civcivlerimh b arkadaşlar ilginiz için tşk ederim gaytet seviyeli ve kaliteli bir site çok hoşuma gitti![]() ayrıca su perisi ve sudenaz arkadaşlarıma duyarlılıkları için çok tşk ederim ![]() ![]() ![]() saygılar efendim ![]() ![]()
|
|
|
|
#14 |
|
suskun
|
Cevap : slm civcivlerimAilemize hoşgeLdiniz Umarım kaLıcı üyelerimizden oLursunuz![]()
|
|
#15 |
|
SeDoŞ
|
Cevap : slm civcivlerimya arkadaslar ben gelen msjları nasıl okuyacam |
|
|
|