Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annen

Senin Annen Hangisi?

Eski 04-28-2007   #1
Ergenekon

Senin Annen Hangisi?

Hani anneler vardır bazı, Çıtkırıldım, kibar, görgülü,Dadılarla büyümüşlerdir,Dadılarla büyütürler bebeleriniManikürleri bozulmaz asla,Konken partilerinde toplanırlar,Konuları; çocukları değil,Kocalarının hediye pırlantalardır

Hani bir de anneler vardırKültürlü, okumuş, eğitimli,Bilinçli büyütürler bebelerini,Mamaları saatli, uyumaları saatliHem çalışır, kariyer yapar,Hem de bebeğine bakarÇay partileri, sabah kahvelerinde,Konuları; siyaset, çocukları, ekonomi

Bir de analar vardırTopraktan çıkma, toprak ana gibiDokuz ay karnında bebesi,Çalışır, tarlada bayırdaBazen doğuruverir otlar arasındaKonusu yoktur, dünya görüşü ilginç,Dayar memesini,bebesine,Özünü verir, canını verirBayramdan bayrama bir komşu,
Gerisi evi, erkeği, bebesidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-28-2007   #2
suskun

Hani bir de anneler vardırKültürlü, okumuş, eğitimli,Bilinçli büyütürler bebelerini,Mamaları saatli, uyumaları saatliHem çalışır, kariyer yapar,Hem de bebeğine bakarÇay partileri, sabah kahvelerinde,Konuları; siyaset, çocukları, ekonomi

Benim annem bu iştePaylaşımın için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-28-2007   #3
aysegul1982

benim annem topraktan çıkma toprak gibi canım annem
çok güzel bir yazı olmuş çok teşekkürler:notworthy:

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-29-2007   #4
Gözyaşı

Eline sağlık benim annem pırlantalara bile paha biçinmez

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com