![]() |
Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz? |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?-BENDEKİ AŞKIN TARİFİ- Aşk;seni hapsedecek göz aramak, Yalnız gecelerde genç kalbine sığınmak Ve gece onun hayaliyle yatmak Ama uyandığında onu bulamamaktır ![]() ![]() ![]() Aşk;onu görünce titremek,üşümek Kalbinden kilitli söz çalmak Aniden güneşli düşlere dalmak Ama ordan çıkamayıp boğulmaktır ![]() ![]() ![]() Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak Kemiklerinden gelen sesi duymak Yıllarca aradığın aşkı bulmak Ama onu görüp, kavuşamamaktır ![]() ![]() ![]() Aşk;düşündüklerini anlatamamak Sebepsiz yere gülüp,ağlamak Hassas bir kalp taşımak Ama onu hiç kırmamaktır ![]() ![]() ![]() Aşk;yalnız seni sevmek Gözlerindeki beni görmek İki kelime uğruna yaşamak Ama seni seviyorum diyememektir ![]() ![]() ![]() (Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz? |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?Aşk;yalnız seni sevmek Gözlerindeki beni görmek İki kelime uğruna yaşamak Ama seni seviyorum diyememektir ![]() ![]() ![]() (Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar ![]() ![]() ![]() bu bnm tanımım teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayko26
|
![]() Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?aşk aldatmamaktır ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Aşkın Tarifini Yapabilirmisiniz?aşk die bişi yoktR (bnce) tşkLr qzl bi paylaşım oLmuş bn o tarifLeri sevqi için kuLLanıorm (=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|