Alışma Bana Sevgili, Alışma... |
|
|
#1 |
|
|
Alışma Bana Sevgili, Alışma...Kelimelerin büyüsü kayboluyor sanki yavaş yavaş
![]() Öncelerde tek bir kelimem yeterken yüreğine akmama, şimdilerde ise bir dizi kelime yetmiyor ruhuna dokunmama![]() ![]() Oysa ki, aşktan öte bir duyguyla bağlıyım ben sana![]() ![]() Hani 'öyle alıştım ki sana, benden bir parça oldun sanki' demiştin bana ![]() Alışma sevgili, sakın alışma bana Alışkanlık önce heyecanı unutturur sonra ardından sıradanlık gelir çarçabuk En sonda aşk yüreğinden çıkar gider ne olduğunu anlamadan![]() Alışma bu yüzden bana, ne olur alışma Aşkımı yüreğinden çıkarma![]() ![]() Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün En ufak bir rüzgarda uçuverecek, bir yağmur damlasıyla akıp gidecek bir kum tanesi![]() ![]() Önce yüreğinde sakla o kum tanesini![]() Kimseler görmesin Hani derler ya 'aşkımıza nazar değmesin'![]() Görmesin kimse beni yüreğinde, sonra da yüreğinde unut beni Yaşarım orda sessiz, kimsesiz![]() Ama alıştım deme bana, hayatında olmama alışma sevgili, çünkü ben bir kum tanesiyim senin elinde![]() Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili ![]() Sana yüreğim demek istiyorum![]() Öyle büyük ki benim yüreğim![]() Şairin de dediği gibi 'seni yüreğim kadar seviyorum'![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() Bir kum tanesiyim ben ![]() ürkek, narin, kırılgan![]() öfkesi rüzgarla birleşince yüzünü acıtan bir kum tanesi![]() Yüreği başka bedende atan, sevgisi dünyalar kadar olan![]() Yok yok dünyalar kadar değil, ne güzel de demiş ya şair 'seni yüreğim kadar seviyorum'![]() ![]() ![]() Binlerce kum tanesi içinde bir kum tanesiyim sadece ![]() ![]() Sana aşık, sana deli ![]() ![]() Bırak seveyim seni zamansızlıklar içinde ![]() ![]() Elinden kaymama izin verme 'yüreğim' ![]() ![]() Sana alışmama da ![]() ![]() |
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma... |
|
|
#2 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün En ufak bir rüzgarda uçuverecek, bir yağmur damlasıyla akıp gidecek bir kum tanesi![]() ![]() Önce yüreğinde sakla o kum tanesini![]() Kimseler görmesin Hani derler ya 'aşkımıza nazar değmesin'![]() Görmesin kimse beni yüreğinde, sonra da yüreğinde unut beni Yaşarım orda sessiz, kimsesiz![]() Ama alıştım deme bana, hayatında olmama alışma sevgili, çünkü ben bir kum tanesiyim senin elinde yattara61yattara61yattara61
|
|
|
|
#3 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili ![]() Sana yüreğim demek istiyorum![]() Öyle büyük ki benim yüreğim![]() Şairin de dediği gibi 'seni yüreğim kadar seviyorum'![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() emeğine sağlık cnm bnm ![]() ağlattın beni![]()
|
|
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...ağlama bitanem üzme benide dayanamama ğlayan olursa valla bende ağlarım ona göre
|
|
|
|
#5 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim ![]() Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim ![]() emeqine salık cnm yha )=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#6 |
|
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...tşk ederim selincim ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alışma Bana Sevgili, Alışma...rica ederim tatLım(: |
|