|  | Cinlerin Yöntemi |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Cinlerin YöntemiCin denilen şey insanların korkularından ibarettir  Korkular saplantıları beraberinde getirir  5-6 yaşlarında ki bir çocuğu düşünün  Basit bir korku filmi izlediğinde nasıl bir hal alır  Bir saplantının içerisine girer  Tuvalete, hatta yan odaya bile gidemez  Hayat tecrübesi yoktur  Veri tabanı çok eksik kalır  Bazı insanların ise hayat tecrübeleri diğerlerine nazaran çok fazladır  Yetişkin sanılan bir insanı bile tecrübe gerektiren hilelerle korkunun içerisine sürükleyebilir  Kişide bu bir saplantı halini aldığında artık bu saplantıdan kurtuluş için vermeyeceği şey yoktur  Saplantı içerisinde iken tecrübeli kişi istediği tecrübesizi istediği tarafa çeker, istediğini yaptırır, istediğini alır, istediği bilgiyi öğrenir  Eski Mısır döneminde elektiriğin var olduğu bilinmektedir  Cinin dumansız ateşten yaratılmasından kasıt elektiriktir  Gerçekte cin; Elektrik enerjisinin ışığı ile insanları korku kapanına kıstırma oyunu idi  Yahudi mistizminin bir parçasıdır  Gerçekten bu kapana girmiş birine istediğinizi yaptırırsınız  Ve hedef kişi sizi geleceği gören bir kişi olarak algılar  Örneğin “ben daha önce 24 saat hiç uyumadan durabilmiştim  biliyor musun?” deseniz, hedef kişi bundan vazife çıkarıp 24 saat uyuyamaz  Ya da “12 saat yemek yememiştim  ” Deseniz 12 saat yemek yiyemez  Büyü denilen şeyde insanların saplantılarını ona karşı kullanıp istediğini elde etme sanatıdır  Dünyayı saplantıların yönettiğini üst seviye insanlar bilir…  | 
|   | 
|  | 
|  |