Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, çıkış, projeksiyon

Astral Projeksiyon Ve Çıkış

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astral Projeksiyon Ve Çıkış

Yüzlerce soruyla karşılaşıyorum halen ve arkadaşlar inanın neredeyse hepsini daha önce cevaplamıştıkAma hak veriyorum soru soranlaradaSırf sorular çoğaldı diye sık sorulanlar bölümünü açtıkFakat orayada bakmayan arkadaşlar oluyorLütfen önce Yeni Başlayanlar ve Sık sorulanlar bölümlerine bakın

Son zamanlarda bir çok arkadaşın artık BEYAZ EKRAN aşamasına kadar geldiğini duyuyorumGördüğünüz gibi astral seyahat hiç de zor birşey değil aslındaZor olan ne biliyormusunuz?

Duygularınıza ve düşüncelerinize hatta korku ve tedirginliklerinize hakim olmak

Belki şimdi neden hep astral projeksiyon için FARKINDALIK gereklidir dediğimi daha iyi anlıyorsunuzdur

Olay çok basit ya inanın şaka gibi aslındaAma insanlar hep olağanüstü şeylere mucizelere inanır ve meylederŞu an nasıl görüyorsunuz?

Projeksiyonla görüyorsunuzBu bilinç boyutunda kayıtlı olduğu netlikte herşeyi görüyoruzAstral projeksiyonda da yeni bir paralel boyut açılıyor ve orada sıfırdan bir bilinç oluşturulup projeksiyon yapılıyorİş aslında bu kadar basit

Yeni boyut açmayı yani çıkış ve ayrılmayı bir çoğunuz artık biliyorAma hala bana olmuyor diyenlerin ısrarla (36kez) söylediğim şeyi yapmadıklarını görüyorum

1)sabah kalkınca deneyin

daha büyük yazılmıyor denedim =)

Bir sonraki durum ise çıkış anındaki teslimiyetsizlikler

2)akışına bırakın hisleri çınlamaları uğultuları herşeyi öyle izleyin sadece filim izler gibi

yukarıda bana sorulan 178 tane sorunun cevabını tekrar verdimsadece 2 şeybaşka cevap yoksorduğunuz her sorunun cevabı bu iki şey

sabah kalktınız sırt üstü poizsyona geldiniz yorganı attınız üstünüzden
bu kadarsadece bekleyinnefesinizi izleyinburnunuzdan giriyor hava ve ışık ve sonra hava ve ışık çıkıyor yavaşça bir süre bunu izleyin

kalbim çarpınıyor vs gibi şeylerin hiçbiri önemli değildironlar siz her gece uyurken olan şeyler

sabah kalktığınızda hava aydınlık olacağı için korkularınız geceki gibi olmaz zatenbu sebeple korku ihtimalini geçiyorum

akışına bırakmak çok mu zormüdahele etmeden tekisizce sadece izlemek olaylara dışardan bir izleyici gibi bakmak"çınlamalar başladı heh işte uğultuda geldi" dediğiniz için çıkamıyorsunuzöyle bırakın aksınGÜLÜMSEYİN

olaylara gülümseyinunutmayın onlar sadece duyguizleyin onları

astral seyahat uykuyu izlemektir sadece

GÖRÜNTÜ NASILMI?

aşağıdaki şekli anlatayım

1 aşama = BEYAZ EKRAN (anlatmıştım ilk çıkınca görünen)
2 aşama= görüntünün başladığı an yani ilk olarak görüntü öyle gelir
sonraki aşamalarda sen görüntüye yoğunlaşarak onu netleştirirsinmesela bardağı daha fazla hissetmen lazımonun her yerine iyice dokunman lazım her kıvrımının üstünden geçmen

her kıvrımının üstünden geçtiğinde artık bilince (paralel boyuttaki) bardağı tanımlamış olursunsen körsün orda görmeyi bilmiyorsunorası başka bir boyutherşeyi sıfırdan tanıtıyorsun

Yani çıkış olduğunda flu bir görüntü olur ve siz odaklandıkça netleşir görüntü

Beyaz ekran çekilme hissi bitince gelirSakın gözlerinizi açmayın
Beyaz ekran geldiğinde imajinasyon vermelisinizYani odanızda iseniz mesela kendinize odanızdaki bir açıdan bakyı hissedin sanki odaya girilen kağıda duruyormuşsunuzda yatağa bakıyormuşsunuz gibi yada pencerenizden dışarı ya da içeri bakıyormuş gibisize kalmış burası

sonra 2 karedekine benzer şekilde görüntü başlayacaksiz üzerine yoğunlaştıkça 3 cü gibi olacak

3 kareden sonrakiler kadar netleştirmek için tamamen dokunarak yanına gidip hissetmeniz gerekir

Projeksiyon boyunca ellerinizi birbirine değdirmeyi hissedin kendinizi hissedin ve imajinasyonları sırayla peşpeşe verinfotoğraf makinesi gibi düşünün sürekli fotoğraf çekin

Çıkışı başaran arkadaşlar oluyor ve zaten çıktıktan sonra bunları okumanıza gerek kalmayacakTamam ya bu muydu diyeceksiniz ve zamanla alışacaksınız öyle ilerleyecek

özel mesajların bir kısmına cevap vermiyorum lütfen daha önce cevaplanan soruları sormayıninanın arkadaşlar yetişemiyorumelimden geldiğince cevap veriyim ama hakaret olarak geliyor bana sanki birisi dalga geçiyor gibi hissettim 25 kişi bana abi nasıl çıkıcaz bu astral seyahate diye özel mesaj atmışben yinede cevap verdim yeni başlayanları okuyun dedim

Tek isteğim ve çabam şudur;

Birşey öğrenmeyi kendiniz başarırsınızSoruların cevaplarının içinizde olduğuna inanmanız ve kendi içinize sormanızKendinize güveninBana sormanıza gerek yokBen ve siz yani biz birizAynıyızAynı enerjinin türevleriyiz

kendinize her zaman güveninher ortamda

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com