Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çalışması, grup, hooponopono, ile

Ho'oponopono İle Grup Çalışması

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ho'oponopono İle Grup Çalışması

Çalışmamız bitmiştirKATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM =)

Bu çalışma Ho'oponopono ile olucak ve eğer isterseniz dua ilede destek olabilirsinizBu çalışma bize hem grubumuzdaki insanları şifalandırdığı gibi bizimde içimizi temizleyecektir Bu yüzden egosal bilincimizide temizleyen bir çalışma olacaktır Ama her akşam belirlenen saatte aktif bir şekilde yapılması çalışmanın sonucu açısından önemli olacaktır Her gün bir kişi üzerinde çalışacağız Unutma senin sorunun benimde sorunumdur Yoksa aynı kuantum alanda bulışmazdık değil mi ? Ayrıca videomuz ile de destekleyeceğiz bu çalışmayı

Çalışma nasıl olacak ?

Aşağıdaki listeye göre ilerleyeceğizİlk sırada varO akşam 23:30'a en yakın zamanda rahatça uzanıyoruz, "Bana 'nın sorunu olarak gösterilen içimdeki düşünce tıkanıklığı için" diye niyet edip "Senden özür dilerim,Lütfen beni affet,Seni seviyorum,Teşekkür ederim" şeklindeki 4 cümleyi 5 dakika boyunca hissederek söylüyoruzNiyetimizi arada bir tekrar edebiliriz

Yada aşağıda verdiğim linkteki videoyu izlerken niyet cümlemizi söyleyip,videodaki cümleleri içimizden hissederek tekrar edebilirizİkiside aynıdırVe çalışmayı yaptıktan sonra bu başlık altında yaptım diye yazıyoruz

http://wwwdailymotioncom/video/xbqkcom_lifestyle

Çalışmayı dua ile de destekleyebilirsiniz

Zaman konusunda kesin birşey söyleyemiyorum çünkü herkesin aynı saatte uygun olması zor,ancak 2200'a en yakın saatte yapmamız enerji yoğunluğu açısından iyi olacaktır

Ho'oponoponoda o cümleyi içinizden yaratıcıya seslenerek yapabilirsiniz

"Senden özür dilerim" dediğinizde sorumluluğu kabul edersiniz
"Lütfen beni affet" dediğinizde bağışlanma talep edersiniz
"Seni seviyorum" dediğinizde enerji tıkanıklıkları sevgi ile açılır
"Teşekkür ederim" dediğinizde şükranlık duyarsınız

Bu bilinçle birbirimizin sorunlarına odaklandığımızda iyileşme sağlayacaktır

Bkz:
http://wwwspatyomcom/hooponopono-nedir-t7825html

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com