Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, mektup, sevgilime, tek

Tek Gerçek Sevgilim'e (Mektup)

Eski 11-06-2008   #1
gülgüzeli

Tek Gerçek Sevgilim'e (Mektup)

Tek gerçek sevgilim

Yine Bir Ses Çağırıyor Uzaklardan

Bu hayattan senden önce gitmeyeceğim Bir kez daha söz veriyorum sana Ama sözümü tutamazsam da affet olur mu? Ve ruhumla yanında olacağımı unutma Sakın ola ki hayatı bırakma Eğer sözümü tutamazsam bu hayatı benim yerime de yaşa olur mu? Sakın ama sakın Senin mutlu olmandan başka hiçbir şey istemiyorum bu hayattan Ben olmazsam bile güleceksin,gülmelisin Ben seni hep izleyeceğim Eğer tutamazsam sözümü Aşıklar Tepesi'nde,Kepez'de,Radar'da,Kordon'da,Yeni Kordon'da,İskender'de,evde,İzmit'te,seninle yanyana olduğumuz her yerde ruhumdan esintiler olacak ve ben seni hep Yeni Kordon'da, o sabahladığımız yerde bekleyeceğim,oraya her gelişinde seni izleyecek,saçlarını okşayacağım Esen rüzgarın dudaklarına her değişinde anla ki ben dokunuyor olacağım

En yüce sevgiyi sende tattımKimse senin gibi sevmedi beni Kimse,hem de hiç kimse Beni bırakma diyen hiç bir can sen gibi değildiSen gibi sıcak,sen gibi titrek,ürkek Hepsi gitti, çünkü kimse sen gibi değildi,sen gibi sevmedi Hiç kimse bana sakın benden önce ölme demedi Korkmadı Kimse benim için korkmadı Hatta yakama yapışan Azrail'in duyulan sesine inanmadı kimse Dostlarım bile Senden başka kimse Sezer'im,annem,kızım ve senden başka kimse

Biliyorum,şimdi çok kızıyorsun bana,niye doktora gitmiyorum diye Ama biliyorsun artık nefret ediyorum hastanelerden,hep aynı senaryoyu görmekten,oynamaktan Biliyorsun nefesim yettiği kadar direnmeyi seçiyorum hep Yanındaki direnişlerim gibi Ölüme rest çekiyorum artık,anlasın,sensiz gitmeyeceğim hiç bir yere Ama biliyorum ki ben ne kadar anlatsam da, o ne kadar anlasa da, hastaneye gitsem de gitmesem de birgün gelecek ve beni alıp gidecek Muhtemel o anlardan birindeyim, Azrail'i kovmak üzereyim Ama ola ki beceremezsem

Uzaklardan sesler duyuyorum yine, yine titriyor ellerim,bedenim Kızıyorsun bana şimdi Neden odamda değilim? Çünkü penceresiz bir odanın karanlığında öyle bunalıyorum ki Nefes yok Hep kullanılmış nefesler Bunalıyorum Hayatla bağım kalmıyor sanki ve daha çok duyuyorum o uzaklardaki sesi

Şimdi herşeyden ve herkesten önce üç kişi var aklımda, beynime şimşekler gibi çakılan,şakaklarımı sızlatan Annem, Sezer'im ve sen Ben gidersem eğer,tutamazam sözümü bırakma yaşamı ne olur? Onlar da,sen de önce Allah'a sonra sana emanetsiniz her zaman Yaşayamadıklarımı yaşamalısınız,gülemediklerime gülmeli Ben çok severim gülümsemeyi bilirsinVe senin gülme(ler)ini çok severim Gülünce gözlerindeki yıldızları severim Ben gidersem benim için daha çok parlasın o yıldızlarBenim için gülmelisin

Nefesimdeki kesiklikten,dişlerimdeki sızlayıştan bacaklarımdaki titremeye kadar her çırpınışta sana tek haykırışımdır:Ben varmışım gibi yaşa Unut, diyemem ki unutamazsın Sil diyemem ki,silemezsin Birgün herkes unutur beni de bir sen yaşarsın içinde bir Sezer'im,geçen her saniyede O yüzden yaşa, ben varmışım gibi sarıl hayata Hatta sev,evlen,çocuğun olsun Benim için yapabileceğin en güzel şey bu

Yıldızların göz kırpışında,denizin dalgasında,mavinin her tonunda,yağmurun her yağışında ben olacağım Senin çevrende hep bir "Mavi Melek" olacak eğer hakettiyse melekliği Haketmediyse bile yalvarıyor Yaradan'aHer kır çiçeğinde açmak için Her ağlayan geline damla,her kardelene ışık olmak için Her zaman seninle olmak için

Şimdi uyuyorsun sen tüm masumluğun yüzüne vurmuş yine,görüyor gibiyim Uzanıyor ellerim saçlarına,yanaklarını öpüyor gibiyim İyi geceler tek gerçek sevgilim Titriyor ellerim

Gidersem Affet!

Ve,benim için sarıl hayata

Sevgilerin en yücesi Benim için gülümse dünyaya

Hoşçakal

Raziye Y KAYA
03:03
07/10/2008

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com