Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yanacaksın

[[ YanacaksıN ]]

Eski 07-21-2008   #1
gülgüzeli

[[ YanacaksıN ]]

Sağa sola savrulmuş cümlelerimi toplamak istiyorum nicedir Nicedir atmıyor kalbim eskisi gibi
Yazıyorum her yere seni satır satır ve sonra nereye ne yazdığımı bulamıyorum
Dağınık bir evin eşyaları gibi kelimelerim ve ben yazdıklarımı okumadan savuruyorum her yere çünkü biliyorum ki okursam sana yazdıklarımı yine kanayacak yaralarım
Kanamasın artık diye yaralarım okumuyorum sana yazdıklarımı ama sen her seferinde tuz basarak gidiyorsun yaralarıma
Bak yarama demiyorum dikkat et,yaralarıma diyorum

Öyle çok yara açtın ki bende hangisini onarsam bir diğeri kanıyor
Devam sende diyerek her elimi uzatışımda daha bir sert vurdun ve ben yıkılmadıkça daha çok öfkelendin
Ama sen gördüğünle avundun içerimde ki yaralarımı değil sadece can yakan sözlerimi duydun
Ego'nu onarmak adına paramparça bir ben bıraktın ardında,yüzü gülümseyen ama gözbebeklerinde acıları dans ettiren bu kadının gözyaşlarıyla yaptığı valsi izleyemedin
Kendine söylediğin yalanlarla mutlu ol şimdi Ben biliyorum ki pişmanlık sardı tüm ruhunu ve geri dönecek gücün bile yok

Tek bedduam beni benden çok sev Beni kendinden bile çok sev ki gözlerini her kapatışda kirpiklerine,benim gülümseyen gözlerimi gör
Hayatı anlatan,yaşamak bu dedirten umudu barındıran gözlerimi gör
Gözlerinde ki ışığı almışım diye kendine sitem edişin geliyor aklıma,alamadın hiç birşeyimi üzülme,vermedim sana kendimden bir şey
O yüzden hep yarım hep eksik kalacaksın ve AŞK'ı kendi ellerinle kaçırdığın için yaşadığın sürece sen yanacaksın

alıntı

Cevap : [[ YanacaksıN ]]

Eski 07-21-2008   #2
cansel

güzel şiirmiş gerçekten paylaşımın için teşşekürler

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-22-2008   #3
gülgüzeli

Ben teşekkür ederim canım sağol
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com