Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etkinlikler, işletim, katılımlar, pardus, sistemi, sosyal

Pardus (İşletim Sistemi) Sosyal Etkinlikler Ve Katılımlar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pardus (İşletim Sistemi) Sosyal Etkinlikler Ve Katılımlar

Sosyal Etkinlikler ve Katılımlar
Google Summer of Code
Pardus, Google'ın öğrencilerle staj ve kendini geliştirme imkanı ile tasarılara geliştirici ve katkı sağlamayı amaçladığı açık kaynak tasarısı Google Summer of Code'a 2008 ve 2009 olmak üzere iki kere katılmıştır Bu organizasyona ilk katılan Türk tasarısı Pardus olmuştur
CeBIT Eurasia Bilişim Fuarı
Bazı dönemlerde Pardus hakkındaki gelişmeleri halka duyurmak ve tasarıya olan ilgiyi arttırmak amacıyla CeBIT Eurasia Bilişim Fuarı'na katılım sağlanmaktadır 2006, 2008, 2009 ve 2010 Fuarlarında Pardus standı kurulmuştur
Staj
Her yaz staj konuları ve öğrencilerde aranan nitelikler duyurulur, başvurular sonucunda uygun görülenler Pardus'ta staj şansına sahip olurlar

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com