|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, dışı, eski, gazi, kampüsleri, üniversitesi |
![]() |
Gazi Üniversitesi Ankara Dışı Eski Kampüsleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazi Üniversitesi Ankara Dışı Eski Kampüsleri1926 Yılında Gazi Eğitim Enstitüsü olarak Ankara'da kurulan Gazi Üniversitesi, Türkiye'nin diğer şehirlerine de kampüsler, fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulları kurmuş eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmiştir ![]() ![]() Üniversiteler ve bu üniversitelere bağlanan fakülteler ve okullar: Ahi Evran Üniversitesi : Kastamonu Üniversitesi : Hitit Üniversitesi : Nevşehir Üniversitesi : Çankırı Karatekin Üniversitesi : Abant İzzet Baysal Üniversitesi : Kırşehir Eğitim Fakültesi Eğitim Fakültesi Fen Edebiyat Fakültesi Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu Güzel Sanatlar Fakütesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kırşehir Fen - Edebiyat Fakültesi Kastamonu Orman Fakültesi[10] İktisadi İdari Bilimler Fakültesi[11] İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Eğitim Fakültesi [12] Kırşehir Ziraat Fakültesi[13] Kastamonu Fen-Edebiyat Fakültesi[14] Çorum İlahiyat Fakültesi[15] Kırşehir Sağlık Yüksekokulu Kastamonu Sağlık Yüksekokulu [16] Çorum Mühendislik Fakültesi[17] Kırşehir Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu[18] Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu [19] Tıp Fakültesi[20] Kırşehir Meslek Yüksekokulu[21] İnebolu Su Ürünleri Fakültesi[22] Çorum Sağlık Yüksek Okulu Mucur Meslek Yüksekokulu[23] Sivil Havacılık Yüksekokulu[24] Meslek Yüksek Okulu [25] Çiçekdağı Meslek Yüksekokulu[26] İhsangazi Meslek Yüksekokulu[27] Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|