Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görmek, için, lucid, rüya, uğraşıyorum

Lucid Rüya Görmek İçin Uğraşıyorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öncelik herkese selamlar

Foruma yeni kayıt oldum ve gerçekten yararlı bilgiler var 2-3 gün önceye kadar boş boş pc başında zamanımı harcıyordum Daha sonra arkdaşım lucid rüya dan bahsetti ve bende araştırmaya başladımBu forumu gördüm ve sürekli bu forumdaki konuları okuyorum ne kadar uzun yazılar olsa da

Benim sorunum gerçek hayatta ikili ilişkilerde basarılı olamamamForumdaki arkadaşların rüyalarda ikili ilişkileri geliştirebilcegimizi diğer insanlar konusurken heyecanımızı bastırablcegmizi söylemişBu yüzden lucid rüya ile ilgilenmeye başladım İlk araştırmamda biraz korktumBazı sitelerde çok tehlikeli oldgunu asla yapmamamızı yazmışlarDaha sonra bu forumda yazılanları okuduktan sonra fikrimi değiştirm ve denemeye karar verdimYani benim amacım ikili ilişkilerde başarılı olmak

İlk denemem cok başarılı gitmedi Belki ben öyle olmasını istedgim içindirCünkü cok tehlikeli oldgu bir kere aklıma kazınmıstı ve yatarkken umarım olmaz diye dua etmiştim

Ben hergün okuldan eve geldikten sonra dinlenmek için biraz uyurumTekrar uyumak için yattım saatimi 1:30 saat sonraya kurdum çünkü gece de uyuyabilmek için Uyku düzenim bozulmasını istemiyrum

Daha sonra saatimi kurduktan sonra uyumaya başladım 1:30 saatin sonunda alarm çalarak uyandım ama hala uykum vardı ve alarmı kapatım tekrar uykuya daldım hala aklımda lucid vardı

kaç dakika geçtigini bilmiyrum bir süre sonra lucid rüya gördüm ama sadece 3 saniyeSöyle anlatıyım sırt üstü vaziyettym ve ilk rüya oldgunu anlamdım konusmaya basldım ve kendimi duyamadıgmı fark ettim daha sonra lucid aklıma geldi ve ben rüyadayım dedim cok korktugum için hemen uyandımAma herşeyi hatırlıyorum o 3 saniyede kafamda bir kısık seste cızırtı var ve ellerm kendi havaya kalktı ama ben elimi hissdemiydum sanki uyusmus gibi ve elimi çok net göremiydum başım dönüyordu sonra korkutgm için uyandım zatenO korku uyandıktan sonra yok oldu sanki çok güzel bir duyguydu bu 3 saniye hala aklımda

Ben bu 3 saniyeyi ilerletip rüyamda istedgm kişiyle sorunsuz konusmak ve bunu gerçek hayatıma yansıtmak istiyorum Sitedeki bununla ilgili teknikleri okudum ve hepsini zamanla denicem Eğer bana başka önerileriniz var benimle paylasırsanız cok sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

böyle durumlarda korkma neden korkuyosunki aslında orası en güzel dünya çünkü oranın tanrısı sensin istedigini yap orda uç kaç ye iç sevgilinle gez ama dikkat et kendini fazla kaptırma gün çinde 15 dakikada bi kere rüyada olup olmadıgını sor ve sağ işaret parmagını sol avcundan geçirmeye çalış geçmiycek demekki rüyada degilsin 15 dakikada bir kere bunu denersen bilinç altına kazımış olursun rüya görürkende bunu uygulamak gelir aklına ve parmagının avcundan geçtiğini görürsün bilinci açılır lusidi yitirmemek için oldugun yerde dön daha fazla lusid istiyorum diye bağırablirsin yada koşmaya başlayabilirsin başarılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

HayaLetCasper Nickli Üyeden Alıntı

böyle durumlarda korkma neden korkuyosunki aslında orası en güzel dünya çünkü oranın tanrısı sensin istedigini yap orda uç kaç ye iç sevgilinle gez ama dikkat et kendini fazla kaptırma gün çinde 15 dakikada bi kere rüyada olup olmadıgını sor ve sağ işaret parmagını sol avcundan geçirmeye çalış geçmiycek demekki rüyada degilsin 15 dakikada bir kere bunu denersen bilinç altına kazımış olursun rüya görürkende bunu uygulamak gelir aklına ve parmagının avcundan geçtiğini görürsün bilinci açılır lusidi yitirmemek için oldugun yerde dön daha fazla lusid istiyorum diye bağırablirsin yada koşmaya başlayabilirsin başarılar

farklı bir şey filmlerde gördüğümüz bir şey korkum o yüzden sanırım inanması zor olduğu için

söylediklerini denicem teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com