![]() |
Lucid Rüya Görmek İçin Uğraşıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya Görmek İçin UğraşıyorumÖncelik herkese selamlar ![]() ![]() Foruma yeni kayıt oldum ve gerçekten yararlı bilgiler var ![]() ![]() ![]() ![]() Benim sorunum gerçek hayatta ikili ilişkilerde basarılı olamamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk denemem cok başarılı gitmedi ![]() ![]() ![]() Ben hergün okuldan eve geldikten sonra dinlenmek için biraz uyurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra saatimi kurduktan sonra uyumaya başladım 1:30 saatin sonunda alarm çalarak uyandım ama hala uykum vardı ve alarmı kapatım tekrar uykuya daldım hala aklımda lucid vardı ![]() kaç dakika geçtigini bilmiyrum bir süre sonra lucid rüya gördüm ama sadece 3 saniye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bu 3 saniyeyi ilerletip rüyamda istedgm kişiyle sorunsuz konusmak ve bunu gerçek hayatıma yansıtmak istiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya Görmek İçin Uğraşıyorumböyle durumlarda korkma neden korkuyosunki aslında orası en güzel dünya çünkü oranın tanrısı sensin istedigini yap orda uç kaç ye iç sevgilinle gez ama dikkat et kendini fazla kaptırma gün çinde 15 dakikada bi kere rüyada olup olmadıgını sor ve sağ işaret parmagını sol avcundan geçirmeye çalış geçmiycek demekki rüyada degilsin 15 dakikada bir kere bunu denersen bilinç altına kazımış olursun rüya görürkende bunu uygulamak gelir aklına ve parmagının avcundan geçtiğini görürsün bilinci açılır lusidi yitirmemek için oldugun yerde dön daha fazla lusid istiyorum diye bağırablirsin yada koşmaya başlayabilirsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya Görmek İçin UğraşıyorumHayaLetCasper Nickli Üyeden Alıntı böyle durumlarda korkma neden korkuyosunki aslında orası en güzel dünya çünkü oranın tanrısı sensin istedigini yap orda uç kaç ye iç sevgilinle gez ama dikkat et kendini fazla kaptırma gün çinde 15 dakikada bi kere rüyada olup olmadıgını sor ve sağ işaret parmagını sol avcundan geçirmeye çalış geçmiycek demekki rüyada degilsin 15 dakikada bir kere bunu denersen bilinç altına kazımış olursun rüya görürkende bunu uygulamak gelir aklına ve parmagının avcundan geçtiğini görürsün bilinci açılır lusidi yitirmemek için oldugun yerde dön daha fazla lusid istiyorum diye bağırablirsin yada koşmaya başlayabilirsin ![]() farklı bir şey filmlerde gördüğümüz bir şey korkum o yüzden sanırım inanması zor olduğu için söylediklerini denicem teşekkürler |
![]() |
![]() |
|