![]() |
Busefer İlerleme Kaydettim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Busefer İlerleme KaydettimMerhaba Arkadaşlar Biliyorsunuki Uzun Zamandır Lucid Ruya Üzerinde Çalışıyorum Son Zamanlarda Lucid Ruya Görmüyordum Ama Düneyin Niyet Edip Yattım Yanılmıyorsam Tam 3 4 Ruya Sıçramasından Sonra Çünki Tam Hatırlıyorum Lucid Oldum Ama Ruya İçin Ruya Stilinde Gerçekleşti Anlatıyım Okuyun ![]() Bir Alışveriş Merkezindeydim Yanımda Aşık Olabilecegim Kadar İnanılmaz Güzel Bir Kız Vardı Diger Yanımdada Başka Bir Arkadaşım Vardı Markette Girme Sebebimiz Dışardaki Zombileşmiş Saldırgan İnsanlardan Kaçmamızdı Hava Karanlık Dışarısı Tehlikeliydi Neyse Süpermarkette Çıkışa Dogru İlerlerken Elimi Masaya Koydum Ve Ruyada Oldugumu Anladım Birden Bire Oldu Eskiden Sizde Biliyorsunuz Ruyada Oldugumu Anladıgım Zaman Panik Yapar Ruhum Çekilir Hemen Uyanırdım Ama Şimdi Gayet Sakin Davrandım Sakin Bir Şekilde Arkamdakileri Bırakıp Çıkışa Gittim Biliyorsunuz Otomatik Cam Kapıdır Çıkışlar Ben o Camın İçinden Elimi Uzatıp Çok Rahat Bi Şekilde Geçtim Ve Yürümeye Başladım Yani Sakinleştiriyordum Kendimi Birden Etraf Bulanıklatı Simsiyah Oldu Ve Uyandım Ama Uyandıgımdada Ruyadaydım İstanbulda Annanemler Gilde Yatıryordum Ordanda Uyandım Gerçekten Evde Uyandım Busefer Ve Ruya Bitti ![]() Sonuç: Sonuç Olarak Kendimi Sakinleştirerek Ruyamı Daha İyi Kontrol Ettim Ruya Bulanıklaştıgında Ellerimi Ovuşturup Uyanmak İstemiyorum Dedim Ama Çok Geçti Yani Biraz Erken Davranabilirdim Hadi Yorumlarınızı Bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|