Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anadolu, kepirtepe, lisesi, öğretmen

Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dosya:Kepir armajpg

'

Kuruluş
1940 Kepirtepe Köy Enstitüsü 1990 Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi

Ülke : Türkiye

Türü
Anadolu Lisesi

Müdür
İsmail Hakkı Atik

Eğitim dili
Türkçe

Yabancı diller
İngilizce, Almanca

Web Sitesi : http://wwwkepirtepe4tcom

Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi1940 yılından beri öğretim yapan, Türkiye'nin en eski ve seçkin liselerinden biridir
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçe merkezinin 3 km güneyinde İstanbul asfaltı üzerine kurulmuş olan bir okuldurMilli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonucunda tercih yapıp bu liseyi kazanan kız ve erkek öğrenciler bu liseye gitmeye hak kazanırlar
Kabataş Erkek Lisesinde halen 500 dolaylarında lise öğrencisi okumaktadır öğrencilerin 250'ye yakın bölümü yatılıdır Kız ve erkek yatılı bölümleri vardır Öğretim kadrosu bir müdür, bir müdür başyardımcısı, 2 müdür yardımcısı ve 35 öğretmenden oluşmaktadır

Kaynak : Wikipedia

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com