|  | Reikinin Faydaları Ve Kullanımları |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Reikinin Faydaları Ve KullanımlarıREİKİNİN KULLANIMLARI Reikinin pek çok kullanım alanı vardır  Bu enerjinin özelliği sadece şifa  				vermek değildir  Günlük yaşamın hemen hemen her yönüne  				uygulanabilir  Reiki bitkilere ve hayvanlara da uygulanabilir  Reiki ile besinlerimizi ve içeceklerimizi de şarj edebiliriz  Reikiyi insanları ve mekanları korumak ve temizlemek amacıyla  				kullanabiliriz  Reiki sembollerini kullanarak daha detaylı  				konularda çalışmalar yapabiliriz  Reiki sembolleri öğrenciye  				öğretmeni tarafından uyumlama yoluyla verilir  Semboller son  				derece güçlüdür  Sembollerin her birinin ayrı anlamı ve görevi  				vardır  Kişinin geçmiş ve gelecek hayatına, bilinçaltına,  				karmalarına etki ederek şifa verir   REİKİNİN FAYDALARI Kronik hastalıklarınızı yavaş yavaş ortadan kaldırır  Bağışıklık sisteminizi güçlendirerek sizi  				hastalıklara karşı korur  Stresli zamanlarınızda sizi rahatlatır  				ve sakinleştirir  Korku duygusunu yenmenize yardım eder  Kafanız  				karışık olduğunda düşüncelerinizi netleştirmenizi sağlar  Ağrı  				ve acılarınızı azaltır  Düşüncelerinizi doğru noktaya  				yönlendirmenize yardım eder  Varolan hastalıklarınızın  				ilerlemesini durdurur  Vücudunuzu toksinlerden arındırır ve  				zehirli maddelerin atımını sağlar  Duygusal blokajları çözer ve  				duygusal sorunlarınızı çözmenize yardım eder  Sezgisel  				yeteneklerinizi ve farkındalığınızı arttırır  Vücudunuzdaki  				yaraların daha kolay geçmesini sağlar Kötü alışkanlıklarınızdan  				ve size zarar veren tutumlarınızdan vazgeçmenize yardım eder  İnsanlarla ilişkilerinizde daha sakin ve daha yapıcı olmanıza  				yardım eder  Sanatsal üretkenliğinizi arttırır ve ilham almanızı  				kolaylaştırır  Kin, nefret,öfke gibi zarar verici duygulardan  				sıyrılmanıza yardım eder  Bilinçaltınızdan kaynaklanan sorunları  				tedavi eder  Kendiniz için daha doğru ve iyi olanı bulmanıza  				yardım eder  Enerji vererek sizi dinçleştirir ve yaşlanma  				etkilerini azaltır  Cinsel sorunlarınızın çözülmesinde yardımcı  				olur  Psikolojik rahatsızlıklarda, fobilerde ve depresyonda  				olumlu sonuçlar verir  Sevgi ve ilgi duygularınızı artırır ve  				duygusal ilişkilerinize olumlu katkısı olur  Uykusuzluk,  				bitkinlik ve isteksizlik gibi sorunlarınızın çözülmesine yardım  				eder  Fiziksel,psikolojik ve zihinsel sorunların çözümlenmesine  				yardım etmesi ve diğer pozitif etkileri hem iş yaşamında hem  				duygusal yaşamınızda hem de sosyal ilişkilerinizde sizi  				destekleyecek ve çok daha mutlu bir insan olmanıza yardım  				edecektir | 
|   | 
|  | 
|  |