![]() |
Cinlere İnanmak İyimidir? Kötümüdür? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinlere İnanmak İyimidir? Kötümüdür?Kimimiz inanır,kimimiz kabul etmez bu varlıkları ![]() ![]() ![]() Bununla ilgili bir fıkra paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapi vurulur ve bir erkek kapiyi açar ![]() Kadin: - iyi günler az önce camınız kırıldı ve bunu yapan benim çocuğum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafı varsa ödemek istiyorum' der ![]() Adam: -'hiç sorun değil çocuğunuz camı kırdı ve içeri giren top değerli bir vazoya çarptı ve o da kırıldı' Kadin daha fazla üzülür ve içeri girdiginde gerçekten bir vazoyu kirilmis görür ![]() -'Çok üzgünüm bununda masrafini ödemek istiyorum'der ![]() Adam: -' hiç önemli degil aslinda çok büyük bir iyilik yaptiniz bana' Kadin merakla: -'ama caminiz ve degerli bir vazonuz kirildi nasil olur' der Adam: -'hanımefendi ben bir cinim ve 100 bin yildir o vazoda hapis kalmıstım, çocugunuz sayesinde özgürlügüme kavustum, dileyin benden ne dilerseniz' der ![]() Kadin sevinçle: -'ayy ne desem güzel bir malikane istiyorum hem de Paris'te ![]() Adam bir kisa telefon konusmasi yapar ve: -'tamam hanimefendi isteginiz oldu, dilediginiz zaman gidebilirsiniz yeni evinize' der Adam; -'ya ikinci dileginiz?' diye sorar ![]() ![]() ![]() -'çok lüks kiyafetler istiyorum' Adam kisa bir telefon konusmasi yapar ve: -'armani, versace ve dkny'de kiyafetleriniz haziralabilirsiniz' der ve üçüncü istegi sorar ![]() Kadin: -'en değerli mücevherleri istiyorum' der ![]() ![]() Adam bir telefon konusmasi sonrasi : -'ok bvulgari ve tiffany'den dilediginiz mücevherleri alabilirsiniz ' der ![]() Kadin havalara uçmustur ve adam: -yalniz bende birsey rica etsem sakincasi olur mu?' diye sorar ![]() Kadin merakla: 'nedir?' Adam: -' biliyorsunuz 100 bin yildir bu vazodayim ![]() kac zamandir bir kadin yüzü görmedim acaba bu gece benimle olur musunuz?' diye sorar ![]() ![]() Kadin biraz düsündükten sonra: -'neden olmasin?' der ve sabaha kadar birlikte olurlar ![]() ![]() ![]() Sabah uyandiklarinda adam: -'güzel hanimefendi acaba kaç yasinda?' diye sorar, Kadin: -'32' der ![]() Adam da: -' Vay be bu yasta hala cinlere inaniyorsunuz demek !!! |
![]() |
![]() |
|