Bu Da Benim Lanetim... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bu Da Benim Lanetim...son 6 yıldır hayatımı boşluğa sürükleyen bir olayla uğraşıyorum ![]() 6 sene önce fısıltı şeklinde sesler duymaya başladım![]() kulaklarımla değil beynımle duyuyordum![]() hemde günün neredeyse her vaktinde![]() daha sonra bu sesler görüntülere dönüştü![]() hayatımda asla göremiyeceğim kadar mukemmel bir erkeğin görüntüsü ve bana sürekli beni neden bıraktın diye isyan ediyordu![]() kimsin sen diye sorduğumda gözlerimin önüne bi kelime gelmişti 'Mercan'![]() ![]() işin en ilginç yanı gözleri gözlerimle aynı renkti zümrüt yeşili![]() haliyle çok korkuyordum brilerine anlattığımda her gece mi bana kabus ediyordu üşüdüğümde beni ısıtıyor, başıma gelicek felaketlerden daha önceden birşeyler söyliyerek beni olaylardan kurtarıyordu resmen![]() yıllar geçti sevgilim de aynı varlığı gördüğünü kendisini beni bırakmazsa hayatına mal olacağını söylemiş erkek arkadasım ertesi 1 yıl boyunca defalarca kez sakatlandı![]() artık bacaklarını bile eskisi kadar rahat kullanamıyor![]() benım halüsinasyonlar artınca psikolojık tedavi görmeye basladım, hastanede yattım 3yıl ilaç kullandım ama hiç bir faydasını görmedim![]() daha sonra annemin aklına uyup bir hocaya gittik![]() adam üzerime dualar okudu bana musallat olan şeyin rahat bırakması için ve şaka gibi gelicek ama adam aynı gece öldü![]() ![]() ![]() hala aynı rüyalar düşler devam ediyor ![]() bu varlık her neyse hem geceleri yanımda, hemde gündüzleri ensemde![]() ![]() aslında alışmaya başladım bile diyebilrim![]() Ama bi sorun var ![]() ondan korktuğum her saniye bana işkence ediyor dıyebılırım defalarca kez aliem yatağımda yüzüm ellerim kan içinde buldular beni![]() belki bi bedel ödiycem biliyorum ama bende bundan kurtulmak istiyorum![]() belki gerçekten psikolojiktir dıye bi ümidim var ![]() sanırım gerçekten çok büyük tavsiyelere ihtiyacım var![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|