![]() |
Farkındalık Ne Değildir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkındalık Ne Değildir?Farkındalık ile sinirlenmenin hiçbir alakası yoktur arkadaşlar ![]() Farkındalık sadece egomuzu kontrol eden şeytandan kontrolü geri almamızdır ![]() Bakınız insanları doğal tepkileri vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer tepkilerimiz olmasa yani ego olmasa biz yaşayamayız ![]() Bir örnek verelim; sıcak bir cisim elimize değince elimzi çekeriz ![]() ![]() ![]() birisi size hakaretlerde bulunduğunda ona tepki vermeniz sizin doğal halinizdir ![]() ![]() ![]() tepki verdiğinizi izlerseniz enerjiyi alırsınız ama tepkiyi yinede verirsiniz ![]() ![]() izlediğiniz hiçbir uygulama sizin onayınız olmadan gerçekleşmez ![]() ![]() ![]() ![]() FARKINDALIK , İYİ BİR İNSAN OLMAK FİLAN DEĞİLDİR ![]() Edison farkındadır ![]() ![]() Farkındalık ve Aydınlanma yine karışıyor ![]() ![]() 1)Farkındalığın din ile bir ilgisi yoktur 2)Farkındalık sadece bir oyundur ![]() ![]() düşünce ve duyguların iyi veya kötü olması diye birşey olmaz ![]() ![]() ![]() Aydınlanma ise; Farkındalığın sonsuz hale gelmesi ile duygu ve düşüncelerinin hakimi olmaktan daha da ötesinde özvarlığına (yaratıcıya) ulaşıp kontrolü ona bırakmandır ![]() ![]() bir örnek ile açıklayalım; "Peygamber efendimize bir düğün haberi gelir ![]() ![]() ![]() ![]() Bakın peygamber düğüne gitmek istiyor ama istesede gidemiyor çünkü melekler onu kontrol ediyor ![]() ![]() Ben aydınlanmış değilim ![]() ![]() ![]() Lütfen bir kez daha bana aynı şeyi söylemeyin yok sen tepki verdin kızdın sen farkındalığı bilmiyorsun vs ![]() ![]() ![]() Fakat aydınlanma İnsanı kamil olmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() 0 olduğunda zaten Aydınlanma gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu iyi anlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bu iddayı ortaya atanlara söyledim ![]() ![]() Ben sıradan biriyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aydınlanma durumunda ise ki evliyaların başardığı uygulamalardır o zaman sizin hata yapmanızı engelleyen melekler görevlendiriliyor ![]() ![]() ![]() yani normalde kontrol panelimzi şeytan yönetiyor ![]() farkındalık olunca kontrol panelimizi biz yönetiyoruz aydınlanma olunca kontrol panelimizi melekler yönetiyor ve istesek de hata yapamıyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|