Dolmuş Yazıları:) |
|
|
#1 |
|
|
Dolmuş Yazıları:)- O gözlerin var ya! Benim olacaksin delikanlica ![]() - Gidisine kizlar, durusuna yollar hasta ![]() ![]() ![]() - Rampalarin ustasiyim, gözlerinin hastasiyim ![]() ![]() - Onünü görmeden sollama, evine aci haber yollama ![]() ![]() ![]() - Sollama beni, sollarim seni! Hadi, hayirli yolculuklar abi ![]() ![]() ![]() - Kuzu kurdun, yol Ford'un ![]() ![]() ![]() - Gözlerin güzel ama bakmasini bilmiyorsun ![]() - Asiksan vur saza, söförsen bas gaza! - Sevene can feda, sevmeyene elveda! - Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! - Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! - Alirsin Ford, olursun Lord! - Istedim vermediler; sen söförsün dediler! - Rampanin atmacasi! - Gas, fren, sanzyman; halin duman! - Ask çekenin, yol gidenin! - Yaklasma toz olursun, geçme pisman olursun ![]() - Uzaktan sevecegim, haberin olmayacak ![]() - Sollama beni, mahcup ederim seni! - Tek rakibimiz, Türk (orijinalinde "Yeni Oblomovka" idi) Hava Yollari ![]() - Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi
|
|
|
|