|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adamı, bilim, din, doğru, islâm, ispatladıen, japon |
![]() |
Japon Bilim Adamı İspatladı...En Doğru Din İslam... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Japon Bilim Adamı İspatladı...En Doğru Din İslam...Bu 1,5 sene önce gerçekleşmiş aslında ben yeni okudum ve sitede de aradım,bulamayınca sizlerde okuyun istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Japon bilim adamı Masaru Emoto, su molekülleri üzerine yaptığı araştırmalarda Kuran okurken veya hoca ezan okurken, sudaki moleküller meydana gelen titreşimle mükemmel bir altıgen dizilime ulaştığını saptadı ![]() Emo kısa bir süre önce Mısır'a giderek Kahire Üniversitesi'nde yaptığı araştırmanın sonuçlarını meslektaşları ile paylaştı ![]() "İSLAM EN DOĞRU DİN" Mısır devlet televizyonunda Japon bilim adamının elde ettiği bulgular profesörler tarafından tartışmaya açıldı ![]() ![]() Ayrıca Kuran okuyan ve Allah'a duan eden insanların huzur ve mutluluk duymasının sebebinin de bu olduğu öne sürüldü ![]() Bu konuda daha fazla araştırmalar yapılması gerektiğine işaret eden Mısırlı akademisyenler, Kuran sesinin su moleküllerini değiştirmesi ile ibadet edenlerin şiddetten uzak durması arasında da bir bağlantı olduğunu savundu ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|