![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınBazı Müslümanların da UFO yalanına inanmaları, hele bazı Müslümanların, (Merih?te Müslüman kardeşlerimiz var) demesi üzerine bu yazıyı yazmak bize vacip oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UFO, Unidentified Flying Objects kelimelerinin baş harfleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konularında uzman 16 bilim adamı, konuyu bilimsel olarak incelemişler, UFO?ların aslı olmadığını bir kez daha ispat etmişler, (Daniken Duruşması) isimli eserlerinde, Daniken?e hak ettiği şamarı vurmuşlardır ![]() ![]() Müslümanlar, gezegenlerde insan veya insan gibi canlı varlık bulunmadığını bildiği için, din düşmanları, UFO diye bir yalan uydurdular ![]() ![]() ![]() ![]() Dinsizlerin hilesi çoktur ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınJacqueline Nickli Üyeden Alıntı İyi de neden ukalâlık yapıp ona inanmayın-buna inanmıyın gibi başlıklarla konu açıyorsun? ufolar hakkında bir görüş şeklimnde de açabilirdin ![]() ![]() ![]() ![]() İyi forumlar ![]() Ukalalık yapmak haddime değildir ![]() ![]() Sadece Daniken Duruşması adlı eseri duyurmak istedim ![]() ![]() Ben duyurumu yapıyim dikkate alıp almamak okuyucunun bileceği iş iyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınDaniken duruşması adlı eseri hangi zat-ı muhterem yazmışsa şahsi görüşüne saygı duyarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınArchangel Nickli Üyeden Alıntı Daniken duruşması adlı eseri hangi zat-ı muhterem yazmışsa şahsi görüşüne saygı duyarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaylılarında insanlar gibi aklı olan nefsi olan varlıklar olduğuna inanıyor musunuz? Çünkü genelde böyle bir kanı var ![]() ![]() ![]() ![]() İyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınbyfani Nickli Üyeden Alıntı Uzaylılarında insanlar gibi aklı olan nefsi olan varlıklar olduğuna inanıyor musunuz? Çünkü genelde böyle bir kanı var ![]() ![]() ![]() ![]() İyi forumlar ![]() Evet inanıyorum, belki senle aynı düşünceyi uzaylılarda paylaşıyordur, dünyada yaşayan canlılar aklı, mantığı, düşünce kabiliyeti olan canlılar mı diye onlarda çelişkiye düşmüş olabilir ![]() ![]() ![]() Sana bir örnek veriyim, adamın köpeği var, adam akşam evine geldiğinde köpeğin salonu pisletmiş olduğunu görmüş, adam anında köpeği cezalandırmak istemiş ve dövmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınArchangel Nickli Üyeden Alıntı Evet inanıyorum, belki senle aynı düşünceyi uzaylılarda paylaşıyordur, dünyada yaşayan canlılar aklı, mantığı, düşünce kabiliyeti olan canlılar mı diye onlarda çelişkiye düşmüş olabilir ![]() ![]() ![]() Sana bir örnek veriyim, adamın köpeği var, adam akşam evine geldiğinde köpeğin salonu pisletmiş olduğunu görmüş, adam anında köpeği cezalandırmak istemiş ve dövmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Cinleri ve insanları, ancak bana kulluk etsinler diye yarattım ![]() Haşa uzayda farklı bir tür daha mı varda onlarda aynı insan türü gibi ibadet ediyolar ![]() Uzaylıları insan gibi görmek çok yanlıştır ![]() ![]() ![]() Canlı türlerinde akıl yoktur ![]() Akıl, anlayıcı bir kuvvettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuran da bahsedilmeyen aklı olan türler mi daha kanıtlanmadan insanlar tarafından oluşturuluyor ? Buna inanmak ne kadar doğrudur ? Bir kısmı ALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınİsteyen inanır isteyen inanmaz, sonuçta ucu açık bir konu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınuzaylılara inanıp inanmamak kişinin kendi bileceği olmakla beraber kesinlikle uzaylılar yok demek, insanın kendisini herşeyin üstünde görmesidir ki bunun ne kadar kötü olduğunu bütün kutsal kitaplarda bulabilirsiniz ve ayrıca bu fikri desteklemek için yine kutsal kitabımızı kaynak göstermek, son zamanların modası olup ona artık söyleyecek yorum bulamıyorum,lütfen biraz düşünün sadece bu kadar mı zor düşünmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayınhak-an Nickli Üyeden Alıntı uzaylılara inanıp inanmamak kişinin kendi bileceği olmakla beraber kesinlikle uzaylılar yok demek, insanın kendisini herşeyin üstünde görmesidir ki bunun ne kadar kötü olduğunu bütün kutsal kitaplarda bulabilirsiniz ve ayrıca bu fikri desteklemek için yine kutsal kitabımızı kaynak göstermek, son zamanların modası olup ona artık söyleyecek yorum bulamıyorum,lütfen biraz düşünün sadece bu kadar mı zor düşünmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kesinlikle uzaylı yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzaylıları insanlar gibi aklı olan bir tür olarak görmek kesinlikle yanlış bir tutumdur ![]() Canlı türlerinde akıl yoktur ![]() Akıl, anlayıcı bir kuvvettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akıl sadece insanda, cinde ve melekte vardır ![]() ![]() ![]() Bu gibi insanların uydurduğu senaryolara gelmemeli,iyi düşünmeden araştırmadan böyle şeylere inanmamalı ![]() ![]() ![]() Bir kısmı alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ufo Yalanına İnanmayın |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ufo Yalanına İnanmayındiğer arkadaşlarında dediği gibi isteyen inanır isteyen inanmaz ayrıca kutsal kitabımızda 18bin alemden bahsedildiğini biliyorum yanılmıyorsam eh ozaman senin dediğinle 3 tanesini biliyoruz melekler cinler insanlar geriye kalanlar? ayrıca hz ![]() |
![]() |
![]() |
|