Açlık ( +18) |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Açlık ( +18)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimlerin Sahibi: Tom Stoddart Web Sitesi: tomstoddart com |
|
Cevap : Açlık ( +18) |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Açlık ( +18)Açlık gerçekten çok kötü paylaşım için sağol kaplan insanlarımız bunların halini görüp ders alacaklarına halen israf etmeye devam ediyorlar yiyeceği kadar alsalar çöpe gitmez
|
|
#3 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Açlık ( +18)halimize çok şkr ya Paylaşım için tşklr ![]() ![]()
|
|
#4 |
|
rock_alltime
|
Cevap : Açlık ( +18)Ne kadar acı görüntüler ![]() Allah yardımcıları olsun![]() ![]() Tskler ![]() !
|
|
|
|
#5 |
|
güneş
|
Cevap : Açlık ( +18)lütfen yiyeceklri çöpe atarken binlerce insann ona muhtaç olduğunu düşünelm ![]() ![]() yiyceğimiz kadar ürün satın alalım lütfen!
|
|
#6 |
|
|
Cevap : Açlık ( +18):img-cray::img-cray::img-cray:allahım yardım et onlara ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
serserii
|
Cevap : Açlık ( +18)paylaşım için tşklr[ KAPLAN ]
|
|
#8 |
|
kezban
|
Cevap : Açlık ( +18)bu resimleri gördükçe kendimden nefre ediyorum hatta yediğim herşeyi kusmak istiyorum,karnım şişinceye kadar yemek yemeği hakedip haketmediğimi kestiremiyorum çünkü paylaşım için teşekkürler bir gün onlar için birşeyler muhakkak yapıcam inşallah Rabbim kısa zamanda nasip eder
|
|
#9 |
|
pesimistt
|
Cevap : Açlık ( +18)aLLah yardmcıLarı oLsnn ![]() ![]() aLLah kmseyi açLkLa snamasnn ![]() !tşkLer [KAPLAN] ![]() ![]() biraz oLsn kndi haLimize şükredipp dünya da dha neLer oLabiLeceiğini görmüş oLdk ![]() ![]() çok şükür haLimize ![]()
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Açlık ( +18)Bu değerli paylaşımınız için teşekkürler Sevgili [KAPLAN] Rabbim hiç kimseyi açlıkla imtihan etmesin Halimize bir değil binlerce kez şükürler olsun Rabbim yar ve yardımcıları olsun (Amin) Selam ve dua ile
|
|
#11 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Açlık ( +18)qrçktn çok kötü bi durumdaLar payLaşım için tşkLr ![]() )=
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|