Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşündüğümün, gerçekleşmesi

Düşündüğümün Gerçekleşmesi..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bu tür konuların hepsinde az çok bilgi sahibiyseniz size bir soru soracaktım kime sorsam cevap alamadımhatta gidip sorularlaislamiyete falan sordum sorumu sildiler

Ben ne zaman birşeyler düşünsem, yani aklıma gelse kısa bir zamanda gerçek oluyor Uzun zamandır görmediğim biri bugün aklıma gelir evden 1 kere dışarı çıkmış olurum o kadar düşük ihtimale rağmen onu görürüm

Bu çok sık oluyor ve sadece kişilerle sınırlı değil

durduk yere aklıma gelenlerde oluyor farkettiğim kadarıyla bir şey geldi mi aklıma o gerçekleşiyor benim kontrolüm dışında

örneğin eski bir anım gelir aklıma ve ordaki biri

ertesi gün o kişiyi görürüm

Senelerdir var ve açıklık getiremedim
Ayrıca bir faydası olur mu bilmem ama 5-6 senelik lusid deneyimim varTeknik kullanmadan olağan haliyle (kısa süreli)lusid görüyormuşum yeni farkettim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Öncelikle merhaba arkadaşımBu durumla ilgili olarak forumumuzda bir çok açılmış konu var hatırladığım kadarıyla ve yakın zamanda da bir konuya girip fikirlerimi paylaşmıştımbu konu insanların kafasını kurcalayan bir çok konunun arasında bulunuyor neyse daha da açmak gerekirse ; insanoğlu günlük hayatta bir çok şeyle karşılaşır ve beyin bunları gruplara ayırır,inceler, şekillendirir ve biz bunların farkında olmayız ve çok yüksek miktarda sinyal alırız ama bunu farketmeyizbir çok bilgiye sahibiz fakat ayırt edemiyoruzyaşadığın durumda buna örnek verilebilir mesela karşılaşacağın kişinin bilgisini yani o karşılaşma anını sen sinyal olarak alıyorsun, ve çok garip bir anlık durumla o sinyali vizyon yoluyla , neden ve nasıl aklından geçtiğini bilmemene rağmen hissediyorsun ve tabiki neticede olay gerçekleşiyor çok derin bir şey aslında ben de bunu çoğu kez yaşıyorum saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Cevabın için teşekkürler Hangi konuya girdiğini bilmediğim için yeni başlık açtım
Söylediklerini biraz açar mısın? Ben bunu sadece insanlarla karşılaşmak şeklinde yaşamıyorum Sen de yaşadığın için garip gelmeyebilir ama aklıma nereden estiyse yıllar öncesinin dizisi geliyor Birkaç gün sonra öylesine televizyonun önünden geçerken o dizi ile ilgili haberler oluyor, dizi yayına başladı gibi
Bir örnek daha vereyim, ki bunu nasıl beyin önceden farkeder, 4 sene önceki bir arkadaşım aklıma gelmişti;işte şöyleydi, böyleydi diye 1-2 güne kalmadı onunla yolda karşılaştım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Shadow bende kendi yorumumu katmak istiyorum, bunun adı nedir bilmiyorum ama ciddi sölüyorum okey oynuyoruz mesela yanımdaki adamın taş attığı yere bakıyorum tam taş atıcakken aklıma bir sayı geliyo ve bi bakıyorum onu atmış, rastgelmiştir dedim tekrar denedim ve gine aynısı oldu, ve bu yaptığım şeyi ben düşünmeye çalışmadığımda konsantre olmadığımda yapabiliyorum, konsantre olunca aklıma başka başka sayılar geliyo olay bozuluyo aslında eğlenceli birşey adını bilmesemde geliştirilebilcek bi özellik olduğunu düşünüyorum Belkide bi harita vardir o haritaya girdiğimizde o haritanın sinyalleri sırasıyla beynimize gönderilir ve bize yakınlaşınca ister istemez görürüz çok az rastlarız bundan 2 hafta önce rüyamda lisedeki bi arkadaşımı gördüm ve kızı 6 aydır görmüyodum ve ertesi gün sınava girmedim canım sıkıldı eve dönerken metro da gördüm aslında bunun gibi 10larca örnek yaşadım arkadaşları okumaktan sıkmamak için yazmıyorum ve hepsi buna benzer bence bu özel bi güç filan değil her insanın yaşadığı birşey

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Farkında olmadan telepati yapıyorsun Durugörü değil yani Kimi insanda böyle bariz bir şekilde kendini gösterir,kiminde ise yıllarca çalışmayla belli bi yere gelinirFarkındalık ilk hedefin olsunSonrada bu yeteneğini bilinçli hale getirNasıl getirebilirsin? Mesela;Gün içerisinde gene anlattığın gibi şeyler başına geldikçe parmaklarını şıplat ve aynen şöyle deEvet bu yaptığımın bilincindeyim ve her yakalayışımda dahada bilinçli olacağım gibiSonra hem kendine güvenin artıcak hemde yaptığın telepatinin bilincinde olucaksınSanırım anlatabilmişimdir İyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com