![]() |
Düşündüğümün Gerçekleşmesi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüğümün Gerçekleşmesi..bu tür konuların hepsinde az çok bilgi sahibiyseniz size bir soru soracaktım ![]() Ben ne zaman birşeyler düşünsem, yani aklıma gelse kısa bir zamanda gerçek oluyor ![]() ![]() Bu çok sık oluyor ve sadece kişilerle sınırlı değil durduk yere aklıma gelenlerde oluyor farkettiğim kadarıyla ![]() ![]() ![]() örneğin eski bir anım gelir aklıma ve ordaki biri ertesi gün o kişiyi görürüm ![]() Senelerdir var ve açıklık getiremedim ![]() Ayrıca bir faydası olur mu bilmem ama 5-6 senelik lusid deneyimim var ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüğümün Gerçekleşmesi..Öncelikle merhaba arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüğümün Gerçekleşmesi..Cevabın için teşekkürler ![]() ![]() Söylediklerini biraz açar mısın? Ben bunu sadece insanlarla karşılaşmak şeklinde yaşamıyorum ![]() ![]() ![]() Bir örnek daha vereyim, ki bunu nasıl beyin önceden farkeder, 4 sene önceki bir arkadaşım aklıma gelmişti;işte şöyleydi, böyleydi diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüğümün Gerçekleşmesi..Shadow bende kendi yorumumu katmak istiyorum, bunun adı nedir bilmiyorum ama ciddi sölüyorum okey oynuyoruz mesela yanımdaki adamın taş attığı yere bakıyorum tam taş atıcakken aklıma bir sayı geliyo ve bi bakıyorum onu atmış, rastgelmiştir dedim tekrar denedim ve gine aynısı oldu, ve bu yaptığım şeyi ben düşünmeye çalışmadığımda konsantre olmadığımda yapabiliyorum, konsantre olunca aklıma başka başka sayılar geliyo olay bozuluyo aslında eğlenceli birşey adını bilmesemde geliştirilebilcek bi özellik olduğunu düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşündüğümün Gerçekleşmesi..Farkında olmadan telepati yapıyorsun Durugörü değil yani Kimi insanda böyle bariz bir şekilde kendini gösterir,kiminde ise yıllarca çalışmayla belli bi yere gelinir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|