![]() |
Kaşık Bükmede Kullanılan En Basit Yöntem |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşık Bükmede Kullanılan En Basit YöntemKendi kullandığım yöntemdir,Yazım bana ait değildir ![]() Bu Yöntem İle Kaşık Bükmeyen Kalmayacak!!! ![]() Merhaba arkadaşlar Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu yöntem benim kendi geliştirmiş olduğum bir yöntemdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() Kaşığın Tutuluş Şeklini Gösteren Videohttp://www ![]() ![]() Videoyu güzel bir şekilde çekemediğim için özür dilerim ![]() Videoda gördüğünüz şekilde kaşığı tuttuktan sonra sıra geldi işin en önemli noktasına! İmajinasyon ![]() ![]() ![]() Neyi/Nasıl İmajine Edeceğim ? Bunun için size iki şık sunacağım ![]() ![]() Alevli Eller Metodu: Kaşığı size gösterdiğim şekilde tutarken ellerinizin tamamen alev aldığını ve sürekli yandığını imajine edin ![]() ![]() Alev Topları : Bu imajinasyon yöntemimde ise kollarınızın 30 cm ilerisinde alev alev yanan iki alev topu düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerinizde ısıyı tam manası ile hissetmedikçe kaşığı bükmeye kalkmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Bu konu çok önemli olduğu için üzerinde durmayı uygun görüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tekniği uygularken yanınıza 1 veya 2 adet mum yakıp az birşey mumun sıcaklığını çok az bile hissetseniz daha çok inanmanız için bir etkisi olabilir diye düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|