![]() |
Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James Twyman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James TwymanKaşık Bükme Kursu KAŞIK BÜKENLER KURSU Sinif 1 (1 nci Hafta) “Kasigi bükmeye çalismayin, çünkü bu imkansizdir ![]() Sadece gerçegi kavrayin, kasik yoktur ![]() (Matrix filminden) Bu kursu neden aldiginiza karar vermek sizin için önemlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve iste paradoks : Eger bu daha yüksek idealleri ariyorsaniz, önceden bütün oldugunuzu ve aydinlanmis oldugunuzu kavramak ve sevmek, o zaman mucizeler muhakkak gelecek ve geçmiste kendinize izin vermis oldugunuzdan daha güçlü oldugunuzu idrak edeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kutuyu terk etmeye hazir misiniz? Dünyasal deneyiminizi olusturan belli yasalara inanmanız istenmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kursun amaci, kim oldugunuzun daha yüksek bir kavrayisini realize edebilmeniz için bu kutunun duvarlarini yikmaktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mucizeler Kursu, mucizelerin gerçeklesmesinde zorluk derecesi olmadigini söyler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzin Verme Yaratmanin Karsitidir “Mucizeler yaratma” yerine “mucizelere izin verme” sözcüklerini kullandigima dikkat edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu dört haftalık kursu tamamladiginizda zamanla basarabileceğiniz seyler sunlardir : 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Kalbinizi bu kurstaki bilgilere açarak, bir Isik Temsilcisi olmanin ilk adimini atacaksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kez bu rolü kabul ettiginizde, özel misyonlara katılmaniz istenecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanç ve Kesinlik Siz bir seye inanmadikça, onu deneyimleyemeyeceginiz söylenmistir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seye inandiginiz zaman, zihninizin yetenegini kullaniyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zamanla, bu dört haftalik kursu bitirmis olacaksiniz, zihninizin yönlendirdigi kalbinizin enerjisi ile metali bükme yeteneginizden Emin olacaksiniz ![]() ![]() KURS Kasik bükenler Kursunda her hafta üç ana hedef vardir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk ders ile baslayalim ![]() FELSEFE : Önceden bildiginiz gibi, bu kursun amaci, bazilarinin mucizevi olarak adlandirdigi hayret verici isler gerçeklestirmenize izin verecek eski bir teknolojiyi size ögretmek, sonra bu teknolojiyi gezegenin iyilestirilmesi için kullanmaktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihninizle bir kasigi basarılı bir sekilde büktügünüzde, simdiye kadar izlemis oldugunuz fiziksel evrenin genel yasalarina bagli olmadiginizi anlarsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Simdiye kadar, siz bu seylerin mümkün olduguna sadece inandiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size bir kez daha söyleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk kitabım “Isigin Temsilcileri”nde, Ogretmen olarak adlandirdigim kisiden çok benzer bir sey ögrenmistim ![]() “Savas ve baris arasinda bir seçimin oldugunu düsünen bir dünyaya sürekli baris asla gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz barisin veya istediginiz baska bir seyin önceden mevcut oldugunu HİSSETTIGINIZDE, ve bu gerçekmis gibi davrandiginizda, o zaman bu seyi hayatiniza gerçekten çeken bir enerji alani yaratirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonuçta, kasik önceden egilmis gibi hissediyor olacaksiniz ![]() Psisik Çocuklar kendi yeteneklerinin sevgiyi kabul edisleri ile yakit aldigini anlatiyor ![]() ![]() ![]() Ve böyle… Zihnimizle metal bükmeyi ögrenmedeki çalismamiz sadece böyle bir seyi yapabilme yetenegimiz oldugunu degil, ayrica bunu her zaman yaptigimizi hissetme ile baslar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu enerjiyi daha önceden kullandiginizi bilin ![]() ![]() ![]() Egzersizler : Önümüzdeki birkaç haftada metali zihnimiz ve kalbimiz ile bükmek için kullanacagimiz enerji merkezlerini açmak anlamina gelen bir seri egzersizi paylasacagiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çogunuz, bedenlerimiz boyunca enerji akisini düzenleyen yüzlerce meridyen noktalari oldugunun farkinda ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hafta isinma egzersizleri olarak hizmet edecek olan iki uygulamayi sunacagim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elle Vurma Teknigi Enerjiyi metali bükmek için odaklamak için, kollarinizdaki ve ellerinizdeki meridyen noktalarini harekete geçirmeye gereksiniminiz olacak ![]() ![]() ![]() Asama 1 : Sol kol ile baslayin ve onu önünüzde dik olarak tutun ![]() ![]() ![]() Asama 2 : Elinize ulastiginizda elinizi avuç içi yukariya gelecek sekilde çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() Solunum Teknigi “Isik Içimde Olsun, Ben Isik Olayim ![]() Bu yillardir kullandigim bir tekniktir, ve bu amaçla uyarladim ![]() ![]() ![]() ![]() Aşama 1 : Derin bir nefes alarak baslayin, ve Cennetten İlahi Isigi taç çakranizdan içeri ve kalbinize çektiginizi imgeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Aşama 2 : Simdi nefes verin, ve bunu yaparken isigin kalbinizden dişari yayildigini ve Evren’deki tüm varliklari kutsadigini imgeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() El Çirpma Teknigi Her iki elinizde bulunan enerji merkezlerini açmak için, her iki elinizi ritmik bir sekilde çarpmaya baslayin ![]() ![]() ![]() Asama 1 : Ellerinizi birbirine vururken, “EVET” sözcügünün enerjisinin bedeniniz boyunca aktigini hissetmeye baslayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asama 2 : Ellerinizi tekrar çirpmaya baslayin ve “HU” sözcügünü söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asama 3 : Tekrar el çirpma ile baslayin ve “Açik” (Open) sözcügünü söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar, bu teknolojiyi uygulamadan önce isinmak için kullanacaginiz egzersizlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verme Egzersizi : Her hafta bu kursta almis oldugunuzu baskalarina geri vermenizi içeren bir proje önerecegiz ![]() ![]() Mümkün oldugu kadar sikça, karsilastiginiz her insanın kutsalligina odaklanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi sanslar James Twyman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James TwymanKAŞIK BUKENLER KURSU Ikinci Hafta “Mucizeler dogaldir” (Mucizeler Kursu’ndan) Bu kursu neden almaya karar verdiginizi belirlediniz mi? Bu, kendinize tekrar tekrar sormaniz gereken bir sorudur, çünkü açiklik güçlü bir müttefiktir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hafta, daha az entellektüel bilgi ve daha fazla uygulamayi paylasacagiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seyin gercek olduguna inanmak ile bir seyin gercek oldugunu bilmek arasindaki farki anlamaya daha büyük dikkat gösterecegiz ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz 1 : Küçük bir deney yapalim ![]() Ozel bir cümleyi söyleyeceksiniz, sonra onun tetikledigi herhangibir fiziksel veya duygusal yaniti hissedeceksiniz ![]() ![]() ![]() “Tanri ile bir olduguma INANIYORUM ![]() Aldiginiz yaniti degerlendirdikten sonra, bir sonraki cümle için hazir olun ![]() ![]() ![]() “Tanri ile bir oldugumu BILIYORUM !” Simdi hissettiginiz farkliliklari kavramaya çalisin ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi sizin için Inanmayi birakma zamani ![]() Ve Bilmeye baslama zamani ![]() Eger bu aletlere hakim olacaksaniz, kesinligi veya bilgeligi uyandirmaniz gerekecek, ki hayatinizi ve dünyayi degistirmeniz için herseye önceden sahipsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu, Evren’in varsayilan yasalarini nasil tekrar belirteceginiz/tanimlayacaginizdir ![]() Eger metali zihniniz ile bükecekseniz, o zaman bunun kesinligine sahip olmalisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz 2 : Simdi gecen hafta ögrendigimiz egzersizleri insa edecegiz ![]() Uç asamayi tekrarlayin, elle hafifçe vurma egzersizi ile baslayin, sonra “Isik benim içimde olsun, Ben Isik olayim” nefes teknigi ve en son olarak el çirpma sesleri ![]() ![]() ![]() ![]() “Tanri’nin Gücü SIMDI benim içimde !” Tanri ile gercekten bir olup olmadiginiza sadece inanmak degil, onu deneyimlemek sizin için önemlidir, o zaman Tanri’nin yaratici gücü sizin olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu misyona çagirilmis oldugunuz gerçegini asiri vurgulayamam, ve siz bu enerjileri entegre ettikçe hepimizi kurtaracak tek çözümü tamamen kavrayacak ve sonra somutlastiracaksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Egzersiz 3 : Bir Kasigi Bükmek (Egzersize baslamadan önce tüm bu bölümü okudugunuzdan emin olun) Bu, zihniniz ile bir kasik bükmede ilk deneyiminiz olsa gerek ![]() ![]() ![]() Bunu biraz daha açiklayayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elinizle kolayca bükebileceginiz çok hafif bir kasik bulun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi bu gelecek olayi su ana getirmeye çalisacagiz ![]() Kasigi sapinin yuvarlak olan bölümüne bagli olan ince yerinden basparmaginiz ve isaret parmaginiz ile tutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SIMDI DURUN ! Kasiga bakmayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu egzersizi bu hafta mümkün oldugu kadar çok yapin ![]() ![]() Kesinligi Gelistirmek : Bu haftanin egzersizleri, bir Isik Temsilcisi olmak için hissetmeniz gereken kesinligi gelistirmeye daha yakin bir adim atmanizi saglamali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verme Projesi : Onceden bildiginiz gibi, bu armaganlari baskalarina vermek için kendinizi ne kadar çok açarsaniz, o kadar çok alirsiniz ![]() ![]() ![]() Beloved Community personeli kendileri gibi olan çocuklarla bulusmayi özleyen yüzlerce psişik çocugun aileleri ile temas halinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve iste çocuklara nasil yardim edebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beloved Community PO Box 3399 Ashland, Oregon 97520 Bu paranin tamami çocuklarin bir araya gelmeleri için kullanilacak ![]() ![]() ![]() Uygulamalariniz için bol sanslar ![]() Barisla, James Twyman ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James TwymanKASIK BUKENLER KURSU Uçüncü Hafta Hayatinizda gerçek olduguna inandiginiz seyler vardir ve hayatinizda basitçe BILDIGINIZ seyler vardir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizler mucize - iscileri olmak için buradayiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihniniz ile bir kasigi bükmeyi ilk kez basardiginiz zaman, soracaginiz ilk soru sudur, �hepsi bu muydu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() �Basin agriyor, çünkü bu armagani verildigi niyetle kullanmiyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kursta bir kasigi zihinleri ile bükmeyi basaramayan kisiler olabilir ve onlar basarisiz olduklarini hissedebilirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oyleyse, eger hazirsaniz, kalbimiz ve zihnimiz ile bir kasigi bükmekte ilk ciddi tesebbüsümüzü deneyelim ![]() Bir Kasigi Bükmek Temel Metod Bir kasigi kalbiniz ve zihniniz ile kolayca bükebilmeye kadar kullanacaginiz tüm asamalardan geçecegiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu temel metod sekiz basamakta tanimlanir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 1 : Kasigi ellerinize alin, sapini bir elinizle, yuvarlak yerini diger elinizle tutun ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 2 : Derin bir sekilde nefes alirken, Birinci Derste (birinci hafta) anlatilan kollara ve ellere hafifçe vurma egzersizine baslayin ![]() ![]() ![]() Adim 3 : �Isik içimde olsun, Ben Isik olayim� nefes teknigini uyglamaya baslayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 4 : Ellerinizi çirpmaya baslayin ve �Evet� sözcügünün enerjisini hissederken �Hi� sözcügünü söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 5 : El çirpmaya baslayin ve Tanri�nin enerjisinin içinizden aktigini hissedin, EVET sözcügünün enerjisi ile birlestirerek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 6 : Tekrar el çirpmaya baslayin ve �Açik� sözcügünü söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 7 : Iki elinizi bir araya getirin ve onlari sert ve hizli bir sekilde ovmaya baslayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 8 : Parmaklariniz ile kasigin sapinin ve yuvarlak kisminin birlestigi yeri ovmaya baslayin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adim 9 : Hiçbir sey olmadigini hissederseniz, birkaç dakika için �Açik� sözcügünü söylemeye geri dönün ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Kasigi Bükmek İleri Metod Fiziksel güç kullandiginizda, kasigi yumusak hissettiginiz noktaya gelince, onu hiçbir fiziksel güç kullanmadan bükmeye hazirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birinci adimdan yedinci adima kadar olan asamalari tekrarlayin ![]() ![]() ![]() ![]() Yerçekimi tekniginde ustalasirsaniz, o zaman son asama için hazirsiniz demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verme Dersi : Bu haftanin Verme Dersi bu kurs ile kazandiginiz bilgelik ile baskalarini tesvik etmek, onlara ilham vermek anlamina geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelecek hafta görüsmek üzere ![]() Barisla, James Twyman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaşık Bükme Kursu Dersleri -James TwymanKASIK BUKENLER KURSU Dördüncü Hafta Simdi ne var ? Cogunuz simdiye kadar zihniniz ile metali bükmeyi basarmis olacaksiniz, digerleriniz yasamlarini ve enerjiyi genisletmis olacak ve mucizelerin farkli yollarla akmasina izin verecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Spiritüel Isik Temsilcisi olmaya ve önce kendi yasaminiza, sonra dünyaya baris getirmek için bu dua teknolojisini kullanmaya hazirsiniz ![]() Spiritüel Isik Temsilcileri Bu kursu dizayn etmemizin nedenlerinden biri büyük miktarda kitleleri bu teknolojiyi dünya çapinda dua ibadetlerinde nasil uygulayacaklarini ögretmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baslangiç hedefimiz barisin tüm varliklar için mevcut ve gerçek oldugunu BILEN ön cephede 100,000 insana sahip olmaktir ![]() ![]() Size bunun çok derin bir mucize ürettigi bir örnegi vereyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eger bu bir kere gerçeklesmisse, bunu bir tesadüf olarak açiklamak kolay olacaktir ![]() Dua Evren�deki en etkili güçtür ![]() Bizim imgelerimiz ve dualarimiz içinde yasadigimiz dünyayi yaratti ![]() ![]() ![]() ![]() Benzer bir durumda, bu kursta ögrendigimiz eski teknolojiyi Spiritüel Isik temsilcileri kullandiginda neler olacagini imgeleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Spiritüel Baris Saglamanin Yolu Simdi, bu teknolojiyi gerçek bir duruma uyguladigimizda kullanacagimiz temel prosesi tanimlayacagim ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() �Tüm varliklar için baris talep ediyorum, çünkü bu Tanri�nin SIMDI bizim için istegidir ![]() ![]() ![]() ![]() Siz dua ederken, sizinle birlikte olan diger binlerce insanin enerjisini hissedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inisiyasyon Her hangi bir spiritüel programin önemli bir parçasi son inisiasyondur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simdi siz bir mucize iscisisiniz ! Her birinizin önünde fiziksel olarak durup bu sözleri söylemek isterdim, ancak siberuzay sizin ona nasil baktiginiza bagli olarak sadece gerçek olabilir, ya da gerçekdisi olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve öyledir !!! Siz simdi ve her zaman bir Mucize - Isçisisiniz ![]() ![]() ![]() Sizi bu sürece yönlendirme ve barisi gelistirmeye devam ederken sizinle çalisma firsatina sahip oldugum için çok mütesekkirim ![]() ![]() Verme Dersi : Son verme dersiniz geçen seferkine benziyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Barisla, Kardesiniz, James Twyman |
![]() |
![]() |
|