Internet Atasözleri..:D |
|
|
#1 |
|
gothicc_girll26
|
Internet Atasözleri..:D 25![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taşıma virüs ile bilgisayar çökmez Ye virüsüm ye Yeme TNT2'nin hakkını, DOOM 3 gösterir aheste aheste Seni istersin bir trojan, allah verdi 5 trojan256mb ramın nesi var 512 ramın sesi var ! Her gördügün bıyıklıyı moderator sanma ![]() ![]() Ayagını ramine gore uzat ![]() ADSL girmeyen eve doktor girer
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
Cevap : Internet Atasözleri..:D |
|
|
#2 |
|
b@ron
|
Cevap : Internet Atasözleri..:D:sm_sleep: 25:53:güzel di![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de![]() ![]() ![]() ![]() az![]() teşekkürler ![]()
|
|
#3 |
|
_bushra_
|
Cevap : Internet Atasözleri..:D 25 gzldiler tşklr cnmm bnmm![]() =)
|
|
|
|
#4 |
|
efobedo
|
Cevap : Internet Atasözleri..:Dguselldi sagol 25
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|
#6 |
|
!!juninho!!
|
Cevap : Internet Atasözleri..:Dkoptum yaaa çok mantıklı ve komikler tşklr arkadaşımm ![]() ![]() :D 25
|
|
|
|