Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çektim, dünyadışı, fotoğrafını, varlığın

Dünyadışı Varlığın Fotoğrafını Çektim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dünyadışı Varlığın Fotoğrafını Çektim

arkadaşlar bikaç sene önce çektiğim fotoğrafta ilginç bişeye rastladım fotoğrafın arkasında beyaz şeffaf renk dünyadışı bir varlığın silüeti gözüküyordu silüetin kadın olduğunu sanıyorum çünkü göğüs bölgesi silüette rahatça gözüküyordu aynı zamanda bu detaydan yola çıkarak çıplak olduğunuda söyleyebilirim kafası normal bir insandan biraz daha büyük, burun ve ağız rahatça silüette gözüküyordu yani varlık tam yan biçimde çıkmıştı varlığın boyun bölgesi inanılmaz derecede uzun ve inceydi dünya dışı olduğunu söyleyebilirim ki böyle boyunlu bir insan olamaz resimde kontrast ayarı yapınca garip renk değişimleri fark ettim bu renk değişimine göre kafasında kulağı açıkta kalacak şekilde kafasına tayt gibi tam oturmuş bir kask giyiyordu varlığın arkasındaki duvar eğimli bir şekilde duruyor ve duvardaki yazılar ve şekiller bu varlığın içinden rahatça görünüyor yani varlık şeffaf varlık karşısında biriyle konuşuyor gibi duruyor ancak karşısındaki varlık tam olarak gözükmüyor buna benzer bi olay yaşadınızmı? yada bu olayı nasıl değerlendiriyorsunuz? cevaplar için şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com