![]() |
Yaşanmiş Gerçek Olay |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Yaşanmiş Gerçek Olay*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alir arabaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - eee hemserim kimsin nereye gidersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ben Azrailim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor alayci bir tavirla, - sen mi Azrailsin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu sakin bir tavırla sen daha once Azrail gordunmude tarif ediyorsun der ![]() ![]() ![]() ve ekler yolcu ![]() ![]() ![]() ![]() - inanmadın bana oyle mi der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - inanmadim tabii der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gercekten de adamin dedigi gibi sofor 200 metre ilerde bir yolcu daha alir ![]() ![]() ama yolcu on tarafa oturur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor yanındakine ![]() ![]() ![]() - ee sen kimsin nereye gidersin der ![]() ![]() ![]() ![]() - abi beni merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - yaw su arkadaki adam bana Azrailim diyo goruyon mu su herifi ![]() ![]() ![]() hem iyilik ediyoz hemde dalga geciyor zibidi der ![]() ![]() ![]() ![]() ondeki arkaya bakar ama kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - abi arkada kimse yok ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor hisimla arkaya bakar ve ![]() ![]() ![]() - kormusun be adam arkada oturuyor ya der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ondeki arkaya bir daha bakar ve ![]() ![]() ![]() - abi senin kafan iyi mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaki soze girer ![]() ![]() ![]() ![]() - gordun mu der, ondeki beni ne duyabilir ne de gorebilir der ![]() ![]() ![]() sofore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hadi der arabayi kenara cek 2 rekat namaz kil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sofor aglamakli caresiz bir sekilde arabayi kenara ceker ve iner arabadan
![]() |
Cevap : Yaşanmiş Gerçek Olay |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Yaşanmiş Gerçek OlayBu kadar da olmaz ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah Allah ne günlere kaldık ya (Eminim gerçek azraille karşılaşsa artık vız gelir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yaşanmiş Gerçek Olay |
![]() |
![]() |
#3 |
signum
|
![]() Cevap : Yaşanmiş Gerçek Olaybuna bi yorum yapamiyorum muthis bir vurgun kim yemez ki bu numarayi |
![]() |
![]() |
|