![]() |
Üfürükçü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ÜfürükçüBen çocukken kırıkçı-çıkıkçı ve üfürükçü (belkide yetiştiğimiz yere mahsus) bir meslek icra edenler gibi uluorta,apaçık işlerini yaparlardı ![]() Unutmadan üfürükçüye "hoca" denmezdi ![]() ![]() Arada onlara kaçınılmaz olarak işimiz düşerdi ![]() Sol ayağım kırıldığında beni götürdükleri kırıkçı-çıkıkçı ayağıma "guantanamo" benzeri işlemler yapıp,tedavisini bitirdiğinde sadece bas bas bağırdığımı hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üfürükçü genelde tatlı,beyaz sakallı namazında,niyazında büyüklerimiz olurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayramlarda elini öper,bir güzel şekerimizi alırdık ![]() Kırıçı-çıkıkçı çok şükür kalmadıda, üfürkçüler hala var ![]() ![]() ![]() ![]() - Erkeği/kadını Bağlama büyüsü ![]() - Cin musallatlıklarına çözüm - 1 ayda kesin çözüm ![]() - Kalp zincirleme - Baştan çıkarma büyüsü - Evlilik teklifi büyüsü - Ayırma büyüsü - Gideni geri getirme büyüsü - Sadakat büyüsü - Aşk ve Bağlama tılsımı %100 sonuç ![]() vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani evleneceğin kişiyi tanımana,sana uymasına,anlaşabileceğinize bakmaya hiç gerek yok ![]() Hocam bir tılsım,iki büyü ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke eski üfürükçülerin ellerindeki kalemle bu yazılanlarıda çember içine alabilsekte hiç çıkmasalar ![]() Sonsuza dek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Üfürükçü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üfürükçüben küçükken babaannemin zoruyla üfürükçüyü gittim ![]() ![]() üfürükçü kağıda arapça bir şeyler yazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SONUNUZ BENİM GİBİ OLURRRRRRRRRRR!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|