Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
üfürükçü

Üfürükçü

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üfürükçü

Ben çocukken kırıkçı-çıkıkçı ve üfürükçü (belkide yetiştiğimiz yere mahsus) bir meslek icra edenler gibi uluorta,apaçık işlerini yaparlardı

Unutmadan üfürükçüye "hoca" denmezdiÜfürükçüydü o işte

Arada onlara kaçınılmaz olarak işimiz düşerdi

Sol ayağım kırıldığında beni götürdükleri kırıkçı-çıkıkçı ayağıma "guantanamo" benzeri işlemler yapıp,tedavisini bitirdiğinde sadece bas bas bağırdığımı hatırlıyorumSonra zeytinlerin ezilmesi ve bir beze aktarılması ile ayağa sargı yapılırdı10-15 gün beklerdinYada gerekirse daha fazlaTabi kırıkçı-çıkıkçı yanlış bişey yapmayıp,ayağının tekrar kırılıp yerleştirilmesi gerekmezseO zaman " Testere " filmi sahnelerini yaşayıp filme gitmene gerek kalmıyorduSenin dublöründe "maalesef " yoktu

Üfürükçü genelde tatlı,beyaz sakallı namazında,niyazında büyüklerimiz olurduBunlara sağlıkla ilgili konularda başvururduk(İlaç kar etmemişse)Misal;bizim orda "temre" denirdiGözün etrafı kaşınmaya başlar,pekçok küçük sivilce hızla göz kapaklarını ve çevresini hızla işgal ederdi bu yezit temreHemen üfürükçüye giderdikElinde bir kurşun kalem Kuran'dan bir şeyler okuyarak temre sivilcelerini (kabartılarını ) bir daire içinde kalacak şekilde kalemle çizerdiBiz o sivilcelerin çemberin dışına çıkmayacağına tüm yüreyiğizle inanırdıkBana birkaç kere olmuştu,gerçekten o çemberin dışına çıkmadıÜfürükçü ayrıca nazar,baş ağrısı,halsizlik,baş dönmesi gibi pek çok konudada duasını/ayetini okur; üfürür " Şifa Allah'tan" diye bitirirdi

Bayramlarda elini öper,bir güzel şekerimizi alırdık

Kırıçı-çıkıkçı çok şükür kalmadıda, üfürkçüler hala varHemde terfi edip hoca olmuşlarİlimleri gelişmiş olmalıki cin deryasından girip,din tünelinden çıkmaktalarKesin sonuç garantisi verilen işler yapıyorlar

- Erkeği/kadını Bağlama büyüsü

- Cin musallatlıklarına çözüm - 1 ayda kesin çözüm

- Kalp zincirleme

- Baştan çıkarma büyüsü

- Evlilik teklifi büyüsü

- Ayırma büyüsü

- Gideni geri getirme büyüsü

- Sadakat büyüsü

- Aşk ve Bağlama tılsımı %100 sonuç

vbvb

Yani evleneceğin kişiyi tanımana,sana uymasına,anlaşabileceğinize bakmaya hiç gerek yok

Hocam bir tılsım,iki büyüişlem tamam

Keşke eski üfürükçülerin ellerindeki kalemle bu yazılanlarıda çember içine alabilsekte hiç çıkmasalar

Sonsuza dek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üfürükçü

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Üfürükçü

ben küçükken babaannemin zoruyla üfürükçüyü gittim o zamanlar dikkatsizdim
üfürükçü kağıda arapça bir şeyler yazdı bize verdi o kağıdı yak kızın suyuna koy içir dedi babaannem bunu yaptı o suyu zorla içtimsonra gece rüyamda 1 kişi yanıma geldi ve bana "o suyu içmemeliydin"dedi sonraki gün dikkatim iyice dağıldı ve bir araba kazası geçirdimbaygınken yina aynı rüyayı gördüm yani anlayacağınız üfürükçülerin verdiği har şey yararlı olmuyor bu yüzden üfürükçü ve falcıların her söylediğine inanmayın

SONUNUZ BENİM GİBİ OLURRRRRRRRRRR!!!!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com