Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lusidde, rüyâda, uçmak

Rüyada Uçmak Ve Lusidde Uçmak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi günler Benim hatırladığım kadarıyla rüyalarımın ikisinde uçmayı başarabilmiştim(spider man olduğum rüyamı saymıyorum ama onda da havalarda geziyordum) Lusidde uçmak evet gerçekten uçmak hissi verecek Acaba rüyada uçabilen birisi lusid rüyada da aynı şekilde, kolayca, uçmayı başarabilir mi? Yani uçmayı bilen birisinin uçması gibi midir yoksa ayakları yerden kesilmemiş birisinin uçmaya başlaması gibi midir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Az önce bir arkadaşının konusuna yorum yaptım bunla ilgiliAynısını buraya yazıyorumKesinlikle kendi deneyimimdir

Uçmak için koşup hızlandıktan sonra havalanmak ( Uçak gibi ) Gerçekten zevklidirAma olduğun yerdede bi ayağımı dizden kırar,tek ayak üstünde ellerimi yana açıp ( Avuç içi yere bakacak şekilde ) Yere psikolojik bir basınç uyguladığınızda ( Helikopter gibi ) Havalanırsınızdeneyin birde böyle

Şimdi aklıma geldi,Lucid rüyadayken aslında yapacağınız en iyi şey gözünüzü kapatmak olucaktırAstral seyahat yapabilirsinizOlduğunuz yerde zıplayın havadayken gözünü kapatınBedenizi hissetceksiniz bi an yatağınızda,ama uyanmıcaksınızGarip bir olay

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com