![]() |
Kaçırılan Kitap Barnaba İncili Ve Taşıdığı Sır Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçırılan Kitap Barnaba İncili Ve Taşıdığı Sır Nedir?Hıristiyan dünyasının taassub bulutlarıyla gölgelendiği kara günlerde, her gücün üstünde kabul edilen ruhban sınıfı, mukaddes kitap İncil’i tahrif etmek için adeta büyük bir yarış halindedirler ![]() Her önüne gelen yeni bir İncil yazmakta ve mukaddes kitap, şahsî fikirlere göre değişmektedir ![]() ![]() Fakat, yazarının adı ile zikredilen bu İndilerin sayısı o kadar çoğalır ki, tedbir almak kaçınılmaz hale gelir ![]() sonucunda, o ana kadar yazılmış bulunan İncillerden dört tanesi hariç diğerleri yasaklanır ![]() Ancak bu yasaklanan İncillerden bir tanesi üzerinde özellikle durulur ve bunu okuyanların şiddetle cezalandırılacağı ilan edilir ![]() Papa 1 ![]() ![]() Yasaklanan İnciller, büyük bir hızla toplatılır ![]() ![]() Ancak bu arada dindar bir papaz, herşeyi göze alarak Barnaba İncillerinden bir tanesini kaçırmaya muvaffak olur ![]() ulaştırılarak İngilizceye çevrilir ![]() Fakat kilise, Barnaba İncilinin izini tekrar bulmuştur ![]() ![]() ![]() Çünkü İnciller imha edilirken 2 tanesi tekrar kaçırılır ![]() ![]() İnciller gönderildikleri yerlerde her nedense askerî sır gibi büyük bir titizlikle saklanarak halka kapalı tutulur ![]() Bu sırrın ortaya çıkarılması ise, bir Müslüman generale nasip olacaktır ![]() ![]() Mikrofilmler daha sonra Pakistan’daki Begüm Aisha Bawany Vakfı (173) tarafından kitap haline getirilerek İslâm dünyasına kazandırılır ![]() Mikrofilmler banyo edilince, Barnaba İncili’nin geçirmiş olduğu bu büyük maceranın hikmeti anlaşılır ![]() Çünkü bu İncil, Peygamber (a ![]() ![]() ![]() Batı dünyasının Asr-ı Saadet münafıklarına has olan bir inat ve gayretle bu İncil’i yok etmeye çalışması, gerçekten de son derece ibret vericidir ![]() Barnaba İncil’i tahrip edilmiş olmasına rağmen, hakikatlerin bir kısmını muhafaza etmektedir ![]() Yazımızın bundan sonraki bölümlerini, Barnaba İncilinden aynen alınan paragraflarla sürdürüyor ve Peygamber (a ![]() ![]() Eserin 44 ![]() ![]() ![]() “Size söylüyorum, Allah’ın Resulü bütün mahlukata rahmettir ![]() ![]() ![]() Cenab-ı Hak, bütün yaratıklarına verdiğinin üç katını ona vermiştir ![]() ![]() ![]() nübüvvet gözü ile gördüğü gibi, ben de onu gördüm ![]() ![]() “Ey Muhammed, Allah seninle beraber olsun ve beni senin ayakkabının bağı olmak şerefi,ile şereflendirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ile haber veren Hz ![]() ![]() edilmez bir delilidir ![]() Yine aynı eserde Hz ![]() ![]() ![]() peygamberim ![]() ![]() ![]() Yine Barnaba İncil’inde Hz ![]() ![]() ![]() Yine Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ey mualim, dünyaya geleceğinden bahsettiğiniz o zat kimdir?” sualine Hz ![]() ![]() ![]() “Bununla beraber ben size kati olarak söylüyorum ![]() ![]() ![]() Tahrif edilmiş, yani kasıtlı olarak değiştirilmiş olan İncillerden alınan yukarıdaki ifadeler, bu mukaddes kitabın tahrif edilmeden önce Peygamber (s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen güneş şehadet etmiş, bazen ise taşlar ve ağaçlar delil olmuştur ![]() ![]() ![]() istemeyen münafıklar, ne kadar tahrif ederlerse etsinler, o muhteşem hakikatleri gizleyemeyeceklerdir ![]() * Barnaba İncil’inde ne Hz ![]() ![]() ![]() (173) Vakfin adresi: Bank Havse No: 1 Habib / Square M ![]() ![]() ![]() (274) lncil-i Barnaba, Fasıl 96, Cümle 8- Gerçeğe Doğrudan ![]() (275) Incil-i Barnaba, Fasıl 66, Cümle 12, Gerçeğe Doğru’dan ![]() (276) lncil-i Barnaba, Fasıl 163, Cümle, 7, Gerçeğe Doğru’dan ![]() (277) Yuhanna Incil-i XVI 13, Gerçeğe Doğru’dan ![]() (278) Yuhanna încil-i XVI 13 ![]() |
![]() |
![]() |
|