Kaç Bakalım....Kaçabilirsen |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaç Bakalım....KaçabilirsenBiz " halife " isek Biz O'nun rahmetinin en parlak aynası ve en güzel tecellisi isek Biz meleklerin dahi bilmediği isimlerin bilgisine sahip isek Biz O'nun kendi "suret"inden yaratılmış isek Biz O'nun mahlukata baktığı ve rahmet ettiği "ins" isek Biz varlıklarımızla alemi tamamlayan isek Biz aynı toprak üzerindeki çeşit çeşit bitkiler isek Biz "İlmi Ledün"e ilhamla ulaştırılanlar isek Biz can isek Biz aşk isek Biz keşf ile alem suretinin ardındakini görebilecekler isek Kapasitemizin hiç farkında değiliz ![]() Ne olduma bakmışız hep Ne olacağımızdan kaçarak Kaç bakalım adem,sahte gülücük ve mutluluklarla süslü tiyatro oyununa devam ederek ![]() Kaç bakalım ![]() ![]() ![]() Kaçabilirsen |
|
Kaç Bakalım....Kaçabilirsen |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaç Bakalım....KaçabilirsenSn Reborn,Eyvallah diyor ve güzel/içten yazınızı tebrik ediyoruz ![]() Halife ![]() ![]() olacağız da![]() ![]() daha çok var![]() O'na ''Senin aynan olmak istiyorum'' kelimesini ![]() ![]() anlamını bilerek diyebilenlere ne mutlu![]() Meleklerin suçu degil o isimlerin bilgisi ![]() ![]() ''Kalemle Ögreten''in dir o şan![]() ![]() bizim de degildir![]() Evrende zeki yaşam ''Gölge olarak'' standarttır Benzerlikle birleştir![]() Alemde bir kelebegin bile akıl almaz etkisi vardır Asla büyük veya küçük diye bir şeyyoktur Tevazu ise en iyisidir![]() İlm-ül Ledun ![]() ![]() Ledun ilmi![]() ![]() Çok büyük bir şeydir o Hz Hızır as tarafından ögretilen şeydir![]() Evet,canız ve aşkız ![]() ![]() saf ve karşılıksız sevebilime potansiyelimiz vardır Ancak;Hayvani tabiatımızı(Nefs) gemleyebilir isek ![]() Kapasite ![]() ![]() evet var![]() ![]() gelişmekte ama,daha tamam olmadı Kur'an-ı Kerim''de ifade buyruldugu gibiİnsandan bahsedilmesinden fazla bir zaman geçmedi henüz ![]() Evet kardeşim ![]() ![]() kaçıyoruz,görmüyoruz,duymuyoruz,du ymak ta istemiyoruz aslında![]() Sürgün yurdu olan bu Dünya'yı pek sevdik pek ![]() Ben sizi anladım ![]() ![]() umarım ki ufak-tefek rötuşlarımızı da siz anlarsınız![]() Güzel yazınızdan ve paylaşımınızdan dolayı teşekkürler ![]() |
|
|
|