Rüyada Uçmak Ve Lusidde Uçmak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyada Uçmak Ve Lusidde Uçmakİyi günler Benim hatırladığım kadarıyla rüyalarımın ikisinde uçmayı başarabilmiştim (spider man olduğum rüyamı saymıyorum ama onda da havalarda geziyordum) Lusidde uçmak evet gerçekten uçmak hissi verecek Acaba rüyada uçabilen birisi lusid rüyada da aynı şekilde, kolayca, uçmayı başarabilir mi? Yani uçmayı bilen birisinin uçması gibi midir yoksa ayakları yerden kesilmemiş birisinin uçmaya başlaması gibi midir? |
|
Rüyada Uçmak Ve Lusidde Uçmak |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyada Uçmak Ve Lusidde UçmakAz önce bir arkadaşının konusuna yorum yaptım bunla ilgili Aynısını buraya yazıyorum Kesinlikle kendi deneyimimdir![]() Uçmak için koşup hızlandıktan sonra havalanmak ( Uçak gibi ) Gerçekten zevklidir Ama olduğun yerdede bi ayağımı dizden kırar,tek ayak üstünde ellerimi yana açıp ( Avuç içi yere bakacak şekilde ) Yere psikolojik bir basınç uyguladığınızda ( Helikopter gibi ) Havalanırsınız deneyin birde böyle![]() ![]() Şimdi aklıma geldi,Lucid rüyadayken aslında yapacağınız en iyi şey gözünüzü kapatmak olucaktır Astral seyahat yapabilirsiniz![]() Olduğunuz yerde zıplayın havadayken gözünü kapatın Bedenizi hissetceksiniz bi an yatağınızda,ama uyanmıcaksınız Garip bir olay![]() ![]() |
|
|
|