İnanmaya Başladım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnanmaya Başladım2 defa başıma geldi daha doğrusu tecrübem oldu diyelim küçük şeylerdi ama olsun :) şunu anladımki şöyle işliyor olay ![]() insanlar hep olsun keşke şu araba benim vs diyor ama şöyle düşünmek gerekiyormuş![]() mesela ilk tecrübem hiç olmayan bir kızı tamamen kendime inandırarak ismiyle cismiyle duygularımla imgeleyerek benim sevgilimmiş gibi anlattım bir arkadaşa ve buna 2 gün boyunca inandım![]() 1 2 hafta sonra çok ilginç bir şekilde hiç olmayan bir kız aynı düşündüğüm şekilde telefon numaramı buluyor ve benle muhabbete başlıyor :D bunun hiç bir şekilde tesadüf olduğuna inanmam çünkü bu sene hiç bir tanımadığım kız bana bu şekilde ulaşmadı ve imgelediğim isim,yaş ve tipin aynısıydı resmen :D bir diğeri ise bu yaz çok gitmek istediğim arkadaşımın olduğu alanya![]() aynı şekilde gittiğimi tüm duygularımla düşündüm bi süre![]() ardından 1 ay sonra aileme bir şekilde para gelmesi ve hadi tatile gidiyoruz diyip alanyaya gidiyoruz demesiydi![]() kısaca özet geçtim![]() tamamen doğrudur![]() böyle birşey kesinlikle var :) büyük şeyler için denemeliyim galiba artık![]() ![]() |
|
|
|