Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, ile, ilgili, kuantum, sözler

Kuantum Düşünce İle İlgili Sözler

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Düşünce İle İlgili Sözler

"Fiziksel Bedenimizin yapısı bir biyolojik bilgisayar,

Ve Ne Olduğunuzun Yapısı Bilinçtir"

"Bilinç, Evrenin Proglamlama Dilidir

Biz Bilincin Orkestra Şefiyiz Ne Yaparsak,Biz oyuz

Bilinç Bizden Ortaya Çıkanla Başlar Biz Oluşturucularız"

"Gelecek Hakkında Neye İnandığımıza Çok Dikkat Etmeliyiz Bir İnanç Sistemine Ne Kadar Çok Bağlanılırsa , O kadar daha fzlası olurEğer Realite Holografikse Siz Onun Gelişimine Yardım Ediyorsunuz"

"Edgar Cayce ; "Her Bir Düşüncemiz,O Düşünceden İnşa Edilmiş Olan Realitedir ve Her Bir Düşüncemiz, o Bağıntılı Realiteyi İnşa Etmeye BaşlarHer Bir Düşünce, Sürekli Ağ Ören Örümceğin, Ağı Ören Silahı Gibidir"

Çoğu Dr Prof Bunları Söyleyenler İzlediğim Videodaki Sözlerden Birkaçını Topladım Kuantum Düşünmeye Yardımcı Sözler Olcağına İnanıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com