|  | Paranormal Deneyimlerim - İvan |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Paranormal Deneyimlerim - İvanKorkunun ecele faydası yok ''Ya Herru ya Merru''! 16/05/2009 - Başlangıç Ailemle birlikte İstanbul'da hayatımı sürdürüyordum  O zamanlar demonlar, cinler, ruhlar vb  yaratıklar hakkında haddinden fazla meraklıydım  Geceleri korkarak uyur, kabuslarla uyanırdım   İlk adım - Karabasan mevzusu; saat 02:20 civarı yatağıma geçtim  Telefonum yastığımın altında, baş ucumda bir bardak su ve sigara paketim  Sorunsuz bir şekilde uykuya dalmışım, farkında değilim  Belli bir zaman sonra uyandım ve telefonumun saattine baktım; 03:00, uyudum  Tekrar uyandım, saatte baktım; 04:00, uyudum  Daha sonra bir daha uyandım, tekrar saatte baktım; 05:00, uyudum  Son kez bir daha uyumamak üzere uyandım, saatte baktım; 02:00, yüz üstü yatıyordum  Kulağımda inanılmaz bir uğuldama, ellerim ayaklarım buz kesmiş halde hareketsiz, ağzım açık ancak sesim yok  O uğultu sırasında iki kelime bir fısıldama duydum fakat işitemedim  Bir kaç saniye sonra kesildi  Işığı yaktım, elimi yüzümü yıkadım  Saat ise 04:47    24/05/2009 - Korku Aileme hiç bir şey anlatmamıştım  O gün, günlük işlerden dolayı yaşadıklarımı bir kenara bırakıp yapmam gerekenleri yapmakla meşgul olmuştum  24'ü gecesi eve geç gelecektim(23:00 gibi), annem ve kardeşimse bir akrabaya misafir olarak gideceklerdi  Evde yalnız kalmamak için yakın dostumu da yanıma alıp eve geçtim  Tipik gençlerin yaptığı gibi bilgisayar başında sanal aleme bir kez daha merhaba dedik  Ve; 01:   ; Mutfaktan bir ses geldi  Çatal-kaşığın yere düşmesi gibi bir metalin sesiydi  Kedi girmiştir belki dedim mutfağa geçtim  Bir şey yok gibiydi  Yalnız mutfak camından baktığımda cama yansıyan görüntü beni kendimden geçirdi  Balkon camı binanın bahçesine bakıyordu ve orada tanımlayamadığım bir şey vardı  Sanki bana bakıyordu  Görüntü o kadar netti ki karanlığın içinde parıldayan karanlık gibiydi  Ve bana hissettirdiği şey ''Korku''ydu  İçeri gittim, sessizce kanepeye uzandım, televizyonumu açtım  Burak'da laptop'u sırtlayıp yanıma geldi  Bembeyaz kesilmişim, telaşlanmış   02:   ; Kendime geldim  Gördüğümü anlattım  Dedi ki; ''Müzik dinleyelim, ardından televizyon izleriz  Kafanı oyala  Sabah olsun hele  ''  Abimi aramak istedim ama aramadım nedense  Kendisi biraz bilgilidir bu konularda  Gece, her an her şey olabilirmiş gibi tetikte geçti  Korkuyu ilk defa bu kadar derinden yaşadım   26/05/2009 - Karanlıktan korkmak O günden sonra evde tek durmuyordum  Burak'la beraber sinemaya gittik  Eyüp'deydik  Seans bitti, caminin ön tarafından geçip, eve çıkacaktık  Burak tutturdu; ''Hadi şurada ki mezarlıkların içinden geçelim  Daha yakın  ''  Eyüp Camisine gitmiş olanlar bilir  Piyerloti tepesine giden ara sokağın (Cami tarafından sokağa bakarsanız  ) ilk sağ dönüşünde ki ara; Caminin arkasında ki mezarlıklar arası yoldur  Ve fazla tekin değildir  Onay verdim(Biz neden fantezi arıyoruz ki Caminin önünden direk gidersen eve çıkacaksın zaten  )  Ramazan günleri ve Bayramlar dışında arka sokaklara ışık vermiyorlar  Mezarlıkların içinde bulunan ağaçlara monte edilmiş yeşil ışıklardan başka tek ışık, elimizde ki telefonlar  500m'lik kısa bir yol olmasına rağmen kendimi rahatsız hissettim  Başım eğik Burak'ın yanında adımlarımı bir bir atıyordum ki, kafamı kaldırdım, sağıma baktım ürperdim, arkama baktım aynı şekilde, bakmaz olaydım  1  50'ı geçen duvarın üstünde bizimle beraber hareket eden daha doğrusu takip eden siyah bir şey  Bağırdım, koşmaya başladık  Feshane caddesine çıktık ki yetmedi Eski P  T  T  binasının önüne kadar koştuk  ''O neydi?'' dedim  Burak görmemiş ben koşuyorum diye koşmuş   02/06/2009 - Yüz yüze Hâlâ ailemin olaylardan haberi yok  Gece geç saatte kadar bilgisayar başında durup ne gördüğümü, halüsinasyon olup olmadığını öğrenmek istedim  Annem odasına geçmiş yatıyor, kardeşimse babaannemler de kuzenleri ile zaman geçiriyordu  Salondan ses geldiğini duydum, ''televizyonu açık bırakmıştır'' dedim kendi kendime  Salonun kapısını açtım  Pencereden gelen sokak lambasının ışığı odayı öğlesine aydınlatmış ki, onun nerede nasıl durduğunu açıkça görebildim  Salonun sol köşesinde ayakta duruyor ve beni izliyordu  Sanırım iki dakika bile ayakta kalamadım, bayılmışım   11/06/2009 - Korku dolu anlar Evde tekim  Burak'ta gelemiyor bu gece  Kara kara düşünmeye başladım  Evde ki bütün ışıkları yaktım, bilgisayarı salona getirdim, yiyeceğimi içeceğimi yanıma aldım  Artık kıyamet kopsa yerimden kalkmayacaktım  Fakat o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor, kafamı kurcalıyordu  Saat üç dört gibi yorgun düşerek uyumuşum  Bir irkilme ile uyandım, hava daha aydınlanmamıştı  Annemin odasından bir ses, annemin sesine benzer ismimi söylüyordu  Öyle duyuyordum yani  Elektrikler kesildi  Ses hâlâ devam ediyordu, sanki bana daha da yaklaşmıştı  Titremeye başladım ve dua ettim  Kalktım yatak odasına girdim bir şey göremedim ta ki aynada arkamda olduğunu görene kadar  Gözlerimi kapadım korkarak odadan çıktım  Evin kapısını açmaya çalıştım, kitlemiş anahtarı da sehpanın üstüne bırakmışım  Çıkamadım, salon kapısına çarptım gözlerimi açtım  Laptop'u buldum hâlâ sarjı vardı ve elimdeydi  Işık tutuyordum kendime ve titreyerek dua ediyordum  Gözlerimi her kapadığımda o sahneyi görüyor, ağlıyordum  Ezan okundu  Yerimden kıpırdayamadım  Aslında rahatladım evet bir hayli rahatladım ve şaşırdım  Ama Ezan'ın özellikle sabah Ezan'ının rahatlatıcı bir etkisi olduğunu biliyordum  devamı var  Ancak yazarken bile titriyorum   | 
|   | 
|  | 
|  |