![]() |
Yaşadığım Sıradışı Olaylar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşadığım Sıradışı OlaylarSize küçüklüğümden beri ve halen de devam eden garip olayları anlatmak istiyorum ![]() ![]() Konuşmaya başladığımdan , daha doğrusu çevremdeki olaylara tepki verebilecek yaşa gelmemle birlikte (3 yaş denebilir) bazı sıradan olmayan şeyler yaptığımı anlatır hep ailem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 99 depremi olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunlar sürerken annemle babam ayrıldılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olanlar beni iyice delirtmeye başladı kimi zaman onlarla konuşurken buluyorum kendimi ![]() ![]() ![]() Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yaşadığım Sıradışı Olaylar |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaşadığım Sıradışı OlaylarSelamlar, bir belgesel izlemiştim bebekken beynimizin daha verimli ve ayırt etme konusunda daha usta olduğu ile ilgili ![]() ![]() Forumda kendine olan güvenini ve inancını yitirirsen sana daha da musallat olabilecekleri yazıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|